VIDEO Coincidență sau nu? Mașina în care se afla Daniel Bodnar a fost împinsă într-un parapet chiar de către fiul patronului al cărui camion încărcat cu lemne era urmărit de activistul de mediu

Ieri, cotidianul Ziar de Suceava a publicat articolul intitulat „Mafia lemnului nu are limite? Mașina în care se afla Daniel Bodnar a fost împinsă într-un parapet în timpul urmăririi unui camion încărcat cu lemne. Șoferul care a produs evenimentul susține că a ieșit din pușcărie”.

În seara de 7 spre 8 decembrie, activistul de mediu Daniel Bodnar împreună cu mai mulți tineri au identificat în traficul rutier de pe raza localității Vama un ansamblu de vehicule încărcat cu material lemnos, respectiv lemn rotund de fag. Deoarece încărcătura le-a ridicat semne de întrebare tinerilor, aceștia au sunat la 112 pentru a sesiza faptul că respectivul transport este suspicios.

Bodnar și restul tinerilor, fiind în interiorul unui Volkswagen Passat, al unuia dintre tineri, au pornit în urmărirea ansamblului de vehicule. Activistul de mediu Daniel Bodnar era pasager în mașina respectivă. Aceștia și-au propus să urmărească transportul de lemn până ce va ajunge un echipaj de poliție. La un moment dat, pe raza localității Frasin, înainte de a ajunge poliția, șoferul ansamblului de vehicule a oprit în parcarea stației Peco Pan, a coborât din cabină și a plecat de la fața locului.

Pe urmă, Bodnar și ceilalți tineri au început să circule cu viteză foarte redusă prin apropierea benzinăriei, dinspre Gura Humorului spre Frasin, în așteptarea echipajul de poliție. În acest timp, la un moment dat, mașina în care se aflau cei menționați anterior a fost lovită de către un autoturism marca BMW, condus de către Ioan Solcan (26 de ani).

MINUTUL 17.23

În urma coliziunii, Passat-ul a fost proiectat în parapetul de pe marginea drumului. Nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului. Șoferul BMW-ului a ieșit din mașină și le-a reproșat celor din Passat că nu au semnalizat o depășire. Pe urmă, Solcan s-a lăudat că este fost pușcăriaș și poate îl bate pe Bodnar. 

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție. Oamenii legii i-au testat cu aparatul etilotest pe cei doi șoferi, ambele rezultate fiind negative. Declarațiile celor doi șoferi erau contradictorii. În timp ce șoferul Passat-ului spunea că mașina sa a fost acroșată de către BMW, șoferul BMW-ului spunea că șoferul Passat-ului a schimbat direcția de mers în timp ce era depășit.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere”. Cercetările sunt în desfășurare.

Ioan Solcan este fiul administratorului societății care efectua transportul de material lemnos sus-menționat. Firma care efectua transportul sesizat de Daniel Bodnar seara trecută este SC Comarnic Prod Com SRL, din comuna Vama, administrată de către Zaharie Solcan și Dispina Felicia Solcan. Obiectul de activitate preponderent al firmei este „transporturi rutiere de marfuri”. Societatea a fost înființată la data de 1 iulie 1993.

REPLICILE MAFIEI LEMNULUI

Mafia lemnului recidivează. Mașina activistului de mediu Daniel Bodnar atacată la Vicovu de Jos

Momentul în care un activist de mediu apropiat de-al lui Daniel Bodnar este atacat cu toporul

Șoferul Mercedesului care l-a lovit în trafic pe activistul de mediu Daniel Bodnar a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile și a fost amendat cu 870 de lei

Amenințări cu moartea transmise live! Un vicovean autointitulat „interlopul din Bivolărie” a anunțat că va veni acasă de sărbători pentru a-l omorî pe Daniel Bodnar: „Eu pe loc îi tai capul” „Da, îl omor, mi se rupe”

Hoții de lemne au început atacurile împotriva lui Daniel Bodnar. Mașina activistului de mediu și casa socrilor acestuia au fost distruse aseară

Aflat sub control judiciar, „necăjitul” cu Jaguar, care l-a bătut pe Daniel Bodnar, se laudă că a făcut foarte ușor rost de bani pentru a-și cumpăra mașina: „Jegule am muncit pentru ia aproape o săptămână”

 

 

Adauga comentariu