VIDEO Comisarul șef Gheorghe Irimescu de la Poliția de Frontieră Rădăuți filmat în timp ce chefuiește cu contrabandiștii de țigări din zona Vicov

De câteva zile, în mediul online, circulă o filmare în care apare un comisar de poliție de frontieră care chefuiește alături de mai mulți contrabandiști de țigări din zona Vicov.

În imaginile respective apar contrabandiștii Lucian Tărîță și George Tărîță zis „Cușu”, ambii din comuna Vicovu de Jos. La aceeași masă se află și comisarul șef Gheorghe Irimescu de la Poliția de Frontieră Rădăuți, responsabil cu combaterea contrabandei cu țigări.

Între George Tărîță și comisarul Irimescu pare a fi o relație destul de apropiată, primul arătându-i celuilalt niște poze, mesaje sau filmulețe pe care le deține pe telefonul mobil.

Despre comisarul șef Gheorghe Irimescu s-a zvonit în mai multe rânduri că ar asigura „spatele” unor contrabandiști de țigări din județul Suceava. Acesta a fost cercetat de către organele abilitate însă în continuare se află în sistem.

Lucian Tărîță este un contrabandist din Vicovu de Jos acuzat că introduce ilegal în țară țigări de contrabandă peste frontiera verde, alimentând piața neagră din județul Suceava.

George Tărîță zis „Cușu” este trimis în judecată într-un dosar penal în care sunt cercetați mai mulți contrabandiște cunoscuți printre care se numără Paul Iova zis „Ion Petrișor” din București sau Constantin Nistor zis „Copilu” din Vicovu de Sus.

Comentarii

Mihai Cotos

26.02.2020 18:44

Domnilor reporteri ,, criminaliști” în acest video apar ( fără acordul lor sau al părinților” minori nevinovați ! Cum facem ? 

Claudiu Cojghiceanu

27.02.2020 13:29

Mihai Cotos poti anunta Protectia Copilului.

Adauga comentariu