VIDEO Compania Iulius a transmis un punct de vedere privind evenimentul ce a avut loc astăzi la Iulius Mall Suceava. Agentul de pază riscă concedierea

În urma publicării articolului „VIDEO Paznicii de la Iulius Mall Suceava au șters pe jos cu un bărbat care nu se putea mișca” pe site-ul Ziar de Suceava, Iulius Mall a transmis un punct de vedere privind cele întâmplate.

„Într-o primă etapă, în baza prevederilor contractului încheiat cu firma de pază al cărui angajat a fost implicat în incident, am solicitat societăţii informaţii suplimentare şi comunicarea măsurilor întreprinse. 

Intervenţia agenţilor de pază a fost solicitată de un operator de restaurant, întrucât o persoană aflată în stare avansată de ebrietate deranja clienţii și personalul. În acest sens, a fost solicitat și un echipaj de Poliţie, persoana fiind cunoscută cu antecedente. Ni s-a transmis că persoana a refuzat să însoţească agentul de pază și a simulat incapacitatea de deplasare. Persoana a fost preluată de echipajul Poliţiei.  
 
Ca urmare a acestui incident, firma de pază verifică respectarea regulamentului intern privind modalitatea de acţionare a agentului, urmând a aplica sancţiunile care se impun, inclusiv cele de concediere.  
 
Regretăm această situaţie, care este izolată, şi subliniem faptul că nu tolerăm astfel de comportamente în centrul nostru comercial. Respectul faţă de toţi vizitatorii, indiferent de orice circumstanţe, este o prioritate”, a transmis Adriana Paisa, specialist relaţii publice în cadrul companiei IULIUS.


Amintim faptul că astăzi, paznicii de la Iulius Mall Suceava l-au târâit pe un bărbat ca pe o cârpă prin complexul comercial. Cei doi, fără a se obosi prea mult, l-au apucat pe barbat de câte o mână și au șters cu el pe jos, la propriu.

Filmarea a apărut pe Facebook, iar în mai puțin de jumătate de oră a strâns foarte multe comentarii printre care:

„Rușine lor, nu ești cârpa nimănui.. Existau și alte modalități de al ridica și sa l dea afara.. Asta denota ce fel de oameni suntem și cât de slab suntem pregătiți pt astfel de situații”, a spus Mireuta Lori Marius.

„Luate măsuri, și cei doi ..automat sancționați ! De cît așa mai bine lăsat acolo unde a fost ,și chemată salvarea acompaniată de poliție, și să și facă treaba corespunzător ! Așa cum se procedează și în alte Țări civilizate”, a spus Vasile Susca.

„Pe cel care a consumat l-a învins alcoolul, dar pe cei de la pază prostia și neomenia”, a spus Cezar Curic.

Paznicii nu au avut nicio ezitare să șteargă pe jos cu respectivul bărbat, fiind el beat sau bolnav, chiar sub ochii clienților mall-ului. Momentul a fost văzut și de copiii din apropiere.

sursa video: Facebook/ Dinu Zară

Adauga comentariu