VIDEO Conducerea Spitalului Județean Suceava își pregătește strategia pentru a scăpa de titulatura de „Spital COVID”

Astăzi, managerul Spitalului Județean Suceava, a anunțat într-o conferință de presă, ce a avut loc în fața unității spitalicești, faptul că în urma ultimei ședințe a Consiliului Medical a fost elaborat un plan pentru revenirea spitalului la cum a fost înainte de epidemia de coronavirus.

 „Ieri a avut loc ședința Consiliului Medical în care s-au discutat chestiuni importante ce țin de activitatea spitalului și în special un plan care a fost elaborat de conducerea spitalului, un plan operațional de revenirea graduală a Spitalului Județean Suceava la activitatea medicală conform structurii organizatorice existente înainte de pandemia provocată de SARS-CoV-2. După cum știți, conducerea militară, când a preluat spitalul a elaborat un plan operațional de mărire graduală a capacității spitalului la numărul pacienților internați. Acum a venit momentul ca noi să gândim și am elaborat acest plan de revenire graduală la activitatea premergătoare epidemiei.

Pot să vă spun că este un plan elaborat și constă în patru faze care țin cont în primul rând ca criteriu principal salvat numărul de pacienți internați afectați cu COVID-19. Deci planul în momentul de față presupune patru etape. Nu putem ști cu siguranță cum va decurge situația epidemiologică dar în funcție de numărul de pacienți internați se va aplica acest plan elaborat care a fsot discutat cu toți colegii în Consiliul Medical de ieri”, a spus managerul spitalului Anatolii Buzdugan.

Adauga comentariu