VIDEO cu activistul de mediu Daniel Bodnar la fix un an de la gravul accident rutier în care a fost implicat. Acesta trage din răsputeri pentru a-și reveni și a putea lua din nou urma hoților de lemne

La un an de la producerea gravului accident rutier în care a fost implicat activistul de mediu Daniel Bodnar, acesta a revenit cu o filmare pe pagina sa de Facebook prin care îi anunță pe urmăritori că, zi de zi, trage din răsputeri pentru a-și reveni și pentru a se întoarce pe teren în urmărirea celor ce fac afaceri necurate cu lemne.

„A fost un an foarte greu și dureros, dar nu am renunțat la luptă!
Chiar dacă pronosticurile doctorilor au fost minime și părea imposibil ca să mai merg vreodată pe picioarele mele, încă există speranță și putere și cred că voi reveni cât de curând!
Mulți m-au judecat foarte aspru în acest an pentru că am continuat și nu am lăsat să se vadă suferința prin care trec. Ar fi vrut să mă văd doar trist și deprimat, dar am încercat să îmi ascund durerea și să par cât mai normal! Este un handicap <temporar>! Oricine poate trece pe aici!
Am făcut și fac foarte multă terapie! Mi-am adaptat mașina la nevoile actuale și am continuat să alerg, iar unii au ajuns să spună ca eu defapt sunt bine, dar stau în pat și mă victimizez!
Mulți dintre <prieteni> au găsit mai potrivit să vorbească de rău decât să facă o vizită să vadă situația mea, înainte să arunce cu noroi!
Toate astea m-au ambiționat și mai mult pentru că am înțeles și mai mult expresia <Viața este o LUPTA>!
Tot ce vă doresc este să fiți sănătoși! Dumnezeu să fie cu voi toți, oameni minunați, care mi-ați fost alături”, a spus Daniel Bodnar.

Amintim că în seara de 18 spre 19 ianuarie 2021, în jurul orei 02.30, activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un grav accident de circulație produs pe raza comunei Sucevița.

Daniel Ghinghiloschi (24 de ani) conducea un autoturismul BMW X6, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului, a intrat în podeț și apoi în poarta unei case, impactul fiind unul extrem de violent.

Cei doi au fost preluați de ambulanțe și duși de urgență la Spitalul Județean Suceava. Mai grav rănit a fost Daniel Bodnar care a fost diagnosticat cu „fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”.

Daniel Ghinghiloschi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier.

Adauga comentariu