VIDEO cu momentul în care o bătrână este spulberată pe o trecere de pietoni din centrul Sucevei. Șoferul a ieșit din mașină, a văzut-o pe victimă lată pe asfalt și a demarat în trombă

Camerele de supraveghere ale Primăriei Suceava au surprins momentul în care un BMW a spulberat-o pe o bătrână pe strada Ștefan cel Mare din Suceava. 

Din imagini se poate observa faptul că semafoarele erau pe galben intermintent. Pietonul a apăsat pe butonul de la semaforul destinat pietonilor, a observat că nu este funcțional și s-a angajat în traversarea străzii în fugă. Când mai avea câțiva pași pentru a ajunge pe celălalt trotuar, BMW-ul, pe care l-ar fi condus Marius Stănescu din Bosanci, a surprins-o pe femeie. Bătrâna a fost aruncată în aer și a căzut la circa 25 de metri de trecerea de pietoni. 

Persoana care conducea BMW-ul a apăsat pedala de frână abia după 15-20 de metri de locul impactului.

Șoferul a oprit autoturismul, a deschis portiera, s-a uitat la victimă, a văzut-o lată pe asfalt și s-a urcat înapoi în mașină și a plecat în trombă de la fața locului. Ulterior, victima a fost declarată decedată, iar presupusul șofer a fost identificat la domiciliul său din Bosanci.

Adauga comentariu