VIDEO cu momentul în care un biciclist beat alunecă pe gheață și este lovit de o mașină în satul Falcău

Astăzi a apărut în spațiul public o filmarea cu un bizar accident rutier între două autoturisme și un biciclist. Evenimentul s-a produs la data de 16 februarie 2021, în satul Falcău, comuna Brodina, județul Suceava. Imaginile au fost publicate de StiriSuceava.net.

În imaginile suprinse de pe camera de supravghere se poate observa un biciclist care circula pe drumul județean acoperit cu zăpadă și ajunge la o intersecție cu un drum secundar. Simultan, un autoturism Audi ajunge în intesecție de pe drumul secundar și semnalizează intenția de a intra prin viraj la stânga pe drumul județean.

În momentul în care ajunge în mijlocul intersecției, biciclistul încetinește și cade pur și simplu de pe bicicletă.

Autoturismul A4 trece pe lângă el și intră pe drumul județean.

Din spatele biciclistului vine un autoturism Mercedes care nu reușește să oprească și îl lovește în plin pe biciclist.

Ce nu se vede în imaginile suprinse de camera de supravghere este că, după ce lovește biciclistul, autoturismul Mercedes lovește apoi și autoturismul Audi A4.

Cei trei participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru șoferi și 0,59 mg/l alcool în aerul expirat pentru biciclist.
După impact, biciclistul nu a solicitat acordarea de îngrjiri medicale.  

Cercetările au fost efectuate de un echipaj al Poliției de Frontieră care a ajuns primul la locul accidentului și care a constatat că șoferul autoturismului Audi A4 nu a acordat prioritate de trecere biciclistului și autoturismului care circulau pe drumul județean.

Autoturismul Mercedes a fost ulterior protagonistul unui alt accident rutier produs în localitatea Vicovu de Jos, în data de 30 martie 2021.

Șoferul autoturismului Mercedes circula cu viteză când o femeie aflată la volanul unui autoturismul Volkswagen Sharan a ieșit dintr-o benzinărie, prin viraj la stânga, fără să îi acorde prioritate și apoi a încercat să vireze din nou la stânga. Angajat în depășire, autoturismul Mercedes a lovit autoturismul Volkswagen Sharan după care a rulat prin șanț și a lovit un alt autoturismul parcat în poarta unei locuințe. 

sursa material: stirisuceava.net

Adauga comentariu