VIDEO Dacian Cioloș despre viceprimărița Sucevei, Teodora Munteanu: „În Biroul Național decizia este foarte clară. Ne așteptăm să ia ea decizia să se retragă”

Co președintele USR PLUS Dacian Cioloș a declarat, vineri, pentru News Bucovina, că speră ca viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu care a câștigat premiul cel mare al tombolei unui festival finanțat de Primăria Suceava să se retragă singură și să nu aștepte decizia Biroului Național.

„În Biroul Național decizia este foarte clară. Noi am și transmis colegei că ne așteptăm să ia ea decizia, să se retragă, pentru că din punct de vedere etic, moral, nu e deloc corect ceea ce s-a întâmplat.

Noi, informal, i-am transmis deja că trebuie să-și facă auto-analiza și ne așteptăm să ia o decizie personală înainte de a ajunge la Biroul Național.Eu cred că e o persoană responsabilă și va lua decizia asta. Dacă nu e, ne vom asuma noi Biroul Național să luăm decizia”, a spus Cioloș.

Președintele USR PLUS Suceava, senatorul Gheorghiță Mîndruță, a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă că organizația este susținătoare a revoluției bunei guvernări și că și aleșii partidului trebuie să respecte acest deziderat.

El arată că Biroul Județean USR Suceava a analizat situația creată de viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu, cu ocazia participării la tombola Motorfest, la care a câștigat marele premiu.

„Membrii Biroului Județean își exprimă regretul pentru faptul că doamna viceprimar Teodora Munteanu nu a tratat cu atenția și demnitatea necesară unui ales politic un astfel de moment”, se arată în comunicat.

Totodată, se menționează că, la egalitate de voturi, sancțiunile propuse au fost de vot de blam/ retragerea sprijinului politic, propunere care va fi înaintată forului de decizie competent, Biroului Național.

„Prin aceasta, biroul județean USR PLUS Suceava dorește să afirme din nou faptul că este un susținător al revoluției bunei guvernări și că acțiunile aleșilor USR PLUS trebuie să fie consecvente cu acest deziderat”, a menționat senatorul Gheorghiță Mîndruță.

sursa material: News Bucovina 

Conducerea centrală a partidului USR-PLUS va stabili ce sancțiune i se va aplica viceprimăriței Teodora Munteanu: „Fie votul de blam, fie retragerea sprijinului politic pentru funcția de viceprimar al Sucevei”

 

Bătrânica de la conducerea Primăriei Suceava a renunțat până la urmă la motocicleta pe care a câștigat-o la Bucovina Motorfest. Se va organiza o nouă tombolă

Edilul Sucevei a vorbit despre viceprimarul Munteanu care a câștigat o motocicletă în cadrul unui festival sponsorizat de municipalitatea: „Cel mai elegant era să refuze acel premiu”

„Suceveanul” Vlad Popescu a luat-o la rost pe viceprimărița Munteanu, care a câștigat o motocicletă: „Poate că un puști grozav și sărac a visat motocicleta aia”

Bătrânica de la conducerea Primăriei Suceava este în stare să se țină cu dinții de motocicleta pe care ar fi trebuit s-o câștige un sucevean de rând, dar a ajuns în posesia viceprimarului: „A da-o înapoi înseamnă că aș recunoaște că am furat ceva”

Munteanu, pensionara ajunsă viceprimar, încearcă să înduioșeze societatea cu scuze copilărești după ce era cât pe ce să facă infarc de fericire că a câștigat o motocicletă la un festival organizat de Primărie: „Promit să fiu mai responsabilă și să învăț”

Mesajul celor de la „Salvații Copiii Suceava” după ce norocosul viceprimar Munteanu a spus că va dona contravaloarea motocicletei câștigate, doar de gura lumii: „Nu am fost contactați de doamna în cauză”

Mesajul viceprimarului Munteanu după ce a câștigat o motocicletă în cadrul festivalului Bucovina Motorfest: „Hora mare, pe motoare”

Bucurie incomensurabilă pentru Teodora Munteanu, pensionara devenită viceprimar al Sucevei. Aceasta a câștigat premiul cel mare al tombolei festivalului Bucovina Motorfest, o motocicletă Yamaha

Adauga comentariu