VIDEO Daniel Bodnar dă semne că va câștiga lupta cu paralizia și vrea să tulbure din nou apele Mafiei Lemnului: „Daniel, ești un miracol medical”

Aseară, activistul de mediu Daniel Bodnar a anunțat într-un live pe pagina sa de Facebook faptul că s-a întors în România. La data de 19 ianuarie 2021, rădăuțeanul a fost implicat într-un grav accident rutier pe raza comunei Sucevița. De atunci și până nu demult Bodnar a fost internat la o clinică din Germania, unde a fost operat și a făcut terapie pentru a se recupera.

„Au trecut două luni și jumătate de la accidentul care a fost în Sucevița, un accident groaznic după cum știți cu toții. Pentru început vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de care ați dat dovadă, pentru faptul că ați fost alături de mine când a fost cel mai greu. Vă spun sincer, în momentele grele realizezi ce înseamnă să ai în spate o comunitate de oameni atât de frumoasă. Oameni care m-au susținut și la bine, dar m-au susținut și când mi-a fost greu și când a fost poate imposibil din punct de vedere omenesc”, a spus Daniel Bodnar la începutul live-ului.

Acesta a făcut un rezumat privind activitatea sa din ultimele luni.

„Am fost operat în data de 20 ianuarie la Iași. După opt zile aveam dureri foarte mari la coloană, piciorul arăta foarte rău și am ales în ultima secundă un transfer în străinătate, în Germania. Acolo, după ce mi s-a efectuat un RMN și văzând durerile pe care le am la coloană au decis că trebuie să îmi facă încă o operație pentru că apăsau două vertebre pe măduvă și riscam să îmi producă o pareză. După operația de la picior, de la plămâni, am mai avut o operație. Eu cred ca nu mai are rost să dau timpul înapoi să mă gândesc la durerile pe care le-am avut. Au fost dureri groaznice, dar viața este o luptă”, a mai spus Daniel.

Activistul de mediu a mai spus că în continuare are nevoie de terapie pentru a putea merge. Deși la început medicii spuneau că Daniel Bodnar va avea picioarele paralizate, acesta a început să își simtă picioarele și face tot posibilul pentru a se recupera cât mai mult.

„Astăzi picioarele mele au simț până în vârful degetelor. Deja pot să le mișc puțin stânga-dreapta. Am început terapia. Am reușit să ajung în România. Aici o echipă medicală se ocupă de mine foarte bine. Eu cred că în scurt timp voi reveni pe picioarele mele. Mă lupt din toate puterile pe care le am. Zi și noapte fac contracții, încerc să pun mușchii în mișcare, încerc să ajut cumva organismul să se lupte din nou și vreau să revin alături de familia mea sănătos, alături de băieți”, a mai spus Daniel.

Conform activistului de mediu, un medic român din Germania i-a spus: „Daniel, ești un miracol medical!”.

Deși s-a luptat în ultimele luni pentru a se recupera, Daniel Bodnar nu a încetat din a se gândi la colegii săi care încearcă să împiedice furtul de lemne din păduri.

„Voi lupta să revin cât de curând, inclusiv în teren”, a spus Daniel Bodnar.

Persoanele care vor să sprijine recuperarea lui Daniel Bodnar, o pot face donând sume de bani în oricare dintre conturile de mai jos:

Bodnar Daniel
Cont în LEI - Banca Transilvania:
RO05BTRLRONCRT0501378502,
BTRLRO22

Bodnar Daniel
Cont în EURO – Banca Transilvania:
RO79BTRLEURCRT0501378501,
BTRLRO22

Bodnar Daniel
REVOLUT:
GB06 REVO 0099 7013 1862 45
REVOGB21


Alte știri despre acest subiect:

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost dat în judecată după ce a depistat un transport ilegal de lemne. Un pădurar îi cere daune morale de 10.000 de euro: „Este josnic gestul lui de a mă chema în judecată acum când sunt în spital”

Activistul de mediu Daniel Bodnar a anunțat că a început recuperarea: „Mulțumesc lui Dumnezeu că îmi pot mișca picioarele și am văzut primele semne încurajatoare”

Activistul de mediu Dănuț Ghinghiloschi, cel care a produs accidentul în care a fost implicat Daniel Bodnar, a fost atacat de proprietarii unui camion care transporta lemne

Daniel Bodnar continuă să primească amenințări și își pune semne de întrebare cu privire la producerea gravului accident rutier în care a fost implicat: „Tind să cred că nu a fost un simplu accident. Și eu și Dani nu adormeam așa ușor în mașină niciodată”

Activistul de mediu Daniel Bodnar a trecut cu bine peste trei operații efectuate în Germania: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu încă odată ca sunt în viață!”

Activistul de mediu Daniel Bodnar a ajuns într-o clinică din Germania: „Felul în care sunt tratați pacienții, aparatura și condițiile de aici nu se pot compara niciodată cu serviciile medicale pe care le avem în România”

Mesajul înduioșător al judecătorului Alin Bodnar despre fratele său, activistul de mediu Daniel Bodnar: „Ai continuat să lupți pentru că nu voiai să trăiești cu regretul anilor în care ai fi putut lupta mai mult”

Starea de sănătate a lui Daniel Bodnar s-a agravat și trebuie transferat de urgență în Germania după ce medicii i-ar fi făcut radiografia la piciorul greșit:„Mi-au efectuat radiografia la nivelul gleznei stângi, nu la piciorul cu probleme”

O MÂNĂ DE AJUTOR PENTRU DANIEL BODNAR! Apropiații și familia activistului de mediu strâng fonduri pentru recuperarea acestuia

Operația activistului de mediu Daniel Bodnar a fost finalizată. Acesta se va recupera la Viena: „Au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării”

Mesajul lui Daniel Bodnar transmis prin intermediul luptătorului Ghiță Ignat: „Doctorii spun că probabil nu voi mai putea merge, eu însă cred în Dumnezeu, cred că El poate face minuni”

Activistul de mediu Daniel Bodnar implicat într-un grav accident de circulație. Medicii suceveni se tem că acesta va rămâne paralizat la picioare și l-au trimis de urgență la Iași

VIDEO Imagini de la locul gravului accident rutier în care a fost implicat activistul de mediu Daniel BodnarVIDEO Varianta polițiștilor cu privire la modul în care s-a produs accidentul rutier în care a fost implicat activistul de mediu Daniel Bodnar

VIDEO Varianta polițiștilor cu privire la modul în care s-a produs accidentul rutier în care a fost implicat activistul de mediu Daniel Bodnar

Mesajul familiei activistului Daniel Bodnar: „Daniel urmează să fie operat mâine. Șansele sunt foarte mici, dar noi ne încredem în Dumnezeu că va fi cu echipa medicală și cu Daniel pentru recuperarea completă”

Ultimele informații cu privire la starea de sănătate a activistului de mediu Daniel Bodnar: „Are dureri postoperatorii foarte mari, în ciuda analgezicelor”

Mesajul activistului de mediu Daniel Bodnar de pe patul de spital: "Durerile de după operație sunt încă foarte intense. Piciorul stâng nu-l simt în mare parte, dreptul are și el probleme, iar bazinul încă este amorțit"

Activistul de mediu Daniel Bodnar se află în drum spre o clinică din Germania

 

Adauga comentariu