VIDEO Daniel Bodnar l-a prins cu „mâța-n sac” pe pădurarul Mircea Caunei care fugea prin pădure pentru a ascunde mai multe lucruri. Acesta este pădurarul care ar fi ridicat cinci vile luxoase pe raza localității Sucevița

Astăzi, într-un live pe Facebook, activistul de mediu Daniel Bodnar a surprins momentul în care un camion era încărcat cu bușteni. După ce s-a apropiat de camionul respectiv, Bodnar l-a observat pe pădurarul din Sucevița, Mircea Caunei, fugind în pădure. Activistul de mediu a fugit după pădurar și l-a prins în momentul în care cel din urmă a ascuns printre copaci o ustensilă cu care se măsoară arborii și un carnețel.

După ce a scos capul dintre copaci, Mircea Caunei i-a întrebat pe cei doi activiști de mediu „Na, dar ce am făcut rău?”. După ce a fost prins fugind și ascunzând mai multe lucruri prin pădure, Caunei i-a cerut lui Daniel Bodnar să oprească filmarea pentru a putea discuta.

Întrebat dacă știe a cui este camionul care se încarcă cu bușteni, pădurarul a spus în primă fază că nu știe, dar la scurt timp și-a adus aminte și a spus că ar fi a unei firme din Marginea.

Pe urmă, Mircea Caunei i-a spus lui Bodnar și celuilalt activist de mediu că taie niște copaci pentru un prieten de-al său.

Pădurarul le-a spus celor doi că lucrarea privind copacii care erau încărcat la poalele pădurii ar fi fost câștigată în urma unei licitații făcute de primăria din zonă. 

Pădurea în care a fost găsit Mircea Caunei ar aparține de Ocolul Silvic Bucovina, nicidecum de Ocolul Silvic Sucevița din cadrul căruia este Mircea Caunei.

Pădurea din Sucevița în care ar trebui să fie amenajată o pârtie de schi a căzut pradă hoților. Poliția și Direcția Silvică au deschis o anchetă, principalul vizat fiind un pădurar

Pădurarul din Sucevița, acuzat că ar fi implicat în tăieri ilegale de arbori, ar fi ridicat cinci imobile luxoase chiar în comuna cu pricina

Pădurarul Caunei din Sucevița a ajuns pe mâna autorităților după ce transporta lemn ilegal

 

Adauga comentariu