VIDEO Daniel Bodnar și-a dus familia în străinătate pentru a o proteja de mafia lemnului care continuă să-l atace:„Le-am dus afară din țară pe soție și pe fetiță pentru că nu le-am simțit în siguranță”

Activistitul de mediu Daniel Bodnar a anunțat în ultimele zile faptul că, din cauza mafiei lemnului, care încearcă să îl intimideze pe rădăuțean și pe familia acestuia, a fost nevoit să își ducă soția și fiica în străinătate. Bodnar a luat această hotărâre pentru a-și proteja familia de atacurile dușmanilor tânărului.

Soția și fiica activistului de mediu au fost duse în afara țării înainte cu câteva zile ca Daniel să fie atacat cu pietre după ce a urmărit un transport suspect de lemn până în poarta unui gater din Mălini.

„Cred că s-a ajuns mult prea departe. Nu cred că este posibil așa ceva în anul 2020 într-o țară care se crede europeană. Mi-au spart și geamurile la casă, toate mașinile sunt sparte, acum și bus-ul pe care îl mai aveam pentru lucru, ultima mașină pe care o mai aveam și aia mi-a fost spartă. Mi-am dus soția și fetița din țară pentru a fi în siguranță. Eu nu știu ce mai pot face, vă spun sincer. Este strigător la cer ce se întâmplă. Eu stau departe de soție și de fetiță pentru că nu sunt în siguranță aici în Suceava”, a spus Daniel Bodnar pentru Știri Suceava.

MINUTUL 46.50

„Îmi iubesc soția, îmi iubesc fetița, dar îmi iubesc și țara și vreau să rămân aici să lupt cât pot. Voi pleca o dată la săptămână, o dată la două săptămâni, dar eu nu voi renunța. Pentru ce au făcut acei nenorociți și de la Mălini și de la Bivolărie și de la Putna, eu garantez că vor plăti. Am încredere că Poliția își va face treaba în aceste dosare și vom sta pe urmele lor până vor plăti tot ce au făcut”, a spus Daniel Bodnar pentru NewsBucovina.


POLITICIENII AU FĂCUT OCHI

Ministrul Marcel Vela și-a amintit de Daniel Bodnar înainte de a se pune la somn. Politicianul susține că îl va sprijini în totalitate pe activistul de mediu sucevean: „L-am felicitat pentru implicare, pentru că este un patriot care își iubește țara”

Ce spune ministrul Marcel Vela după ce activistul de mediu Daniel Bodnar a fost atacat cu pietre: "Vinovații vor fi imediat sancționați"

Mai bine mai târziu decât niciodată. Prefectul Sucevei a aflat într-un sfârșit despre activistul de mediu Daniel Bodnar și a hotărât să facă o ședință cu toți șefii MAI din Suceava


ULTIMUL ATAC

„Panterele” Spitalului Județean Suceava au fost trimise să întrerupă un interviu cu activistul de mediu Daniel Bodnar, victimă din nou a mafiei lemnului: „Când vine Flutur am voie să filmez?”

Ultima acțiune a lui Daniel Bodnar s-a lăsat cu vărsare de sânge. Activistul de mediu a ajuns la spital după ce a fost atacat în fața unui gater din Mălini


REPLICILE MAFIEI LEMNULUI

Coincidență sau nu? Mașina în care se afla Daniel Bodnar a fost împinsă într-un parapet chiar de către fiul patronului al cărui camion încărcat cu lemne era urmărit de activistul de mediu

Mafia lemnului recidivează. Mașina activistului de mediu Daniel Bodnar atacată la Vicovu de Jos

Momentul în care un activist de mediu apropiat de-al lui Daniel Bodnar este atacat cu toporul

Șoferul Mercedesului care l-a lovit în trafic pe activistul de mediu Daniel Bodnar a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile și a fost amendat cu 870 de lei

Amenințări cu moartea transmise live! Un vicovean autointitulat „interlopul din Bivolărie” a anunțat că va veni acasă de sărbători pentru a-l omorî pe Daniel Bodnar: „Eu pe loc îi tai capul” „Da, îl omor, mi se rupe”

Hoții de lemne au început atacurile împotriva lui Daniel Bodnar. Mașina activistului de mediu și casa socrilor acestuia au fost distruse aseară

Aflat sub control judiciar, „necăjitul” cu Jaguar, care l-a bătut pe Daniel Bodnar, se laudă că a făcut foarte ușor rost de bani pentru a-și cumpăra mașina: „Jegule am muncit pentru ia aproape o săptămână”

 

 

Adauga comentariu