VIDEO Deputatul sucevean Alexandru Băișanu nu pare foarte speriat de faptul că un coleg de-al său din Parlamentul României are coronavirus:„Eu cam fug ca de dracu de Orban și de liberali”

Deputatul sucevean Alexandru Băișanu nu pare speriat de faptul că un coleg de-al său din Parlamentul României, respectiv Vergil Chițac, a fost diagnosticat cu coronavirus.

Acesta așteaptă să vadă ce directive urmează să primească parlamentarii români pentru a se stabili dacă se va autoizola sau nu.

„Da, toți parlamentarii am fost în Parlament zilele astea, sigur că da. (...) Da, am auzit și eu acum la televizor, dacă se confirmă vestea, nu e o veste foarte bună. Am înțeles că e un senator de la PNL, dar acest coleg senator de la PNL nu a fost săptămâna aceasta în cadrul plenului, nu a fost printre noi și eu cam fug ca de dracu de Orban și de liberali așa că nu m-am atins și nu am stat în preajma lor. (...) Da, numai că ei sunt în altă cameră, în camera Senatului, acuma vom vedea dacă este nevoie să mergem toți să ne verificăm, o s-o facem pentru că nu ne permitem să dăm familiilor noastre, Doamne ferește, acest virus sau dumneavoastră sau oricăror oameni cu care intrăm în contact. Și noi, oamenii politici chiar intrăm în contact foarte mulți oameni. (..) Mă duc să-mi sun medicul de familie să-l întreb care e protocolul pe chestiunea asta. Nu m-am întâlnit cu acest domn, n-am intrat în contact cu el, cred că niciodată, el fiind la Senat, eu la Camera Deputaților, el fiind PDL-ist, eu liberal de-al lui Brătianu. Nu avem cum să ne intersectăm că ne desparte o istorie. Eu îi doresc omului sănătate”, a spus deputatul Alexandru Băișanu, membru al partidului Forța Națională.

Conducerea PNL și a guvernului intră în autoizolare după ce senatorul PNL Vergil Chițac a fost diagnosticat cu coronavirus.

Senatorul constănțean Vergil Chițac (57 ani) și soția acestuia au fost depistați pozitiv cu coronavirus, vineri, a declarat Bogdan Huțucă, șeful PNL Constanța pentru ziarul local Ordinea.ro.

 

Adauga comentariu