VIDEO Derbedeii fac legea în Suceava!? Doi scandalagii au șters pe jos cu polițiștii pe strada Jean Bart din zona Gării Burdujeni

Sâmbătă, 8 mai 2021, doi individi cunoscuți pentru scandalurile pe care le provoază în zona cartierului Burdujeni au sters pe jos cu polițiștii care au intervenit la fața locului.

Atât localnicii de pe strada Jean Bart, din cartierul Burdujeni, cât și patronii magazinelor și barurilor din zonă nu îi mai suportă pe scandalagii care își fac veacul pe acolo. 

Weekend-ul trecut patronul unui bar fiind sătul peste măsură de doi rromi cu chef de zarvă a sunat la 112 și a cerut intervenția polițiștilor la fața locului pentru a rezolva situația. Patronul respectiv nu voia să îi mai primească pe scandalagii în interiorul localului pentru că îi deranjau pe ceilalți clienți. 

Când organele de poliție au ajuns la fața locului, mai exact trei agenți, scandalagii au luat-o razna și au început să-l spurce pe patronul barului, dar și pe polițiști, așa cum au știut ei mai bine. Cei doi indivizi, respectiv Ștefan Vișan și Sabian Florea, nu s-au rezumat doar la adresarea unor înjurături, ci au lansat și câteva amenințări la adresa polițiștilor.

În aceste circumstanțe, agenți de poliție au încercat să îl încătușeze pe unul dintre scandalagii. Cel din urmă a refuzat încătușarea, zbătându-se și burscându-i pe polițiști. Văzând intenția de încătușare a colegului său de tărăboi, celălalt scandalagiu s-a enervat și mai tare și a început să bruscheze și el un polițist, dar și o femeie care încerca să calmeze spiritele.

Până la urmă, polițiștii, care s-au arătat destul de timizi în încercarea de încătușare, au reușit să îi ducă pe cei doi indivizi la secția de poliție.

La secție, Ștefan Vișan și Sabian Florea au fost amendați cu câte 500 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Unul dintre ei a primit încă 500 de lei amendă pentru că nu purta mască de protecție în timp ce îi spurca pe polițiști, stând față în față cu aceștia, existând doar câțiva centimetri distanță între ei.

De asemenea, polițiștii au amendat-o cu 500 de lei și pe o femeie care luat partea scandalagilor.

După ce au fost împărțite amenzile, care nu înseamnă nimic pentru scandalagii, cei din urmă s-au întors pe străzi pentru a face ce vor ei. Trebuie menționat faptul că „vedetele” acestui articol sunt cunoscute pentru astfel de manifestații în municipiul Suceava, dar de cele mai multe ori scapă doar cu amenzi care nu îi descurajează să facă în continuare zarvă prin municipiul reședință de județ.

Ștefan Vișan și Sabian Florea nu sunt certați cu legea de azi de ieri. Unul dintre ei este proaspăt întors din pușcărie, iar celălalt are dosare pe rol în stare avansată de judecată, se arată în presa locală.

Oamenii trebuie să stea închiși în locuințe pentru că bezmeticii fără nicio perspectivă de viitor pun stăpânire pe municipiul Suceava?

Problema derbedeilor, care uneori sunt beți și destul de probabil și drogați, ce terorizează localnicii și trecătorii prin scandaluri, amenințări și bătăi este din ce în ce mai întâlnită în municipiul Suceava.

Autoritățile par că sunt depășite de indivizii care își etalează abilitățile de bătăuși, cuțitari și nu numai prin municipiul reședință de județ.

În aceste condiții sucevenii din zonele Jean Bart, Albina și nu numai au ajuns să iasă cu frică din locuințe.

„Sunt oameni cărora le este frică, de exemplu, să mai meargă la cumpărături la magazinul Profi de la intersecția străzilor Jean Bart cu Gheorghe Doja, pentru a evita o întâlnire nedorită cu unul dintre cei care stau toată ziua pe stradă. Oamenii au ajuns să meargă la magazine aflate la distanță mai mare ori, în cazul femeilor, să meargă la cumpărături doar însoțite, și cu mașina, pentru a nu avea de a face cu cei puși pe scandal.

Sunt mai multe exemple de agenți economici care au preferat să-și închidă afacerile de pe strada Jean Bart, tocmai pentru a nu avea de a face cu astfel de indivizi. Alții, mai tari de fire, pur și simplu s-au luat în piept cu ei, în sensul că nu îi mai lasă să intre în localuri, eventual ajutați și de agenți de pază. În cazul acestor agenţi economici, amenințările sunt la ordinea zilei.”, se arată și în Monitorul de Suceava.

O parte din articolele din ultima vreme privind câteva evenimente petrecute DOAR ÎN ZONA ALBINA, sau în care protagoniștii sunt „elevii” școlii de șmecheri de la Albina:

Taximetrist bătut de doi indivizi băuți la ora 2 noaptea

Un „elev” eminent al școlii de șmecheri de la Albina i-a spart geamurile apartamentului mamei sale după ce femeia a refuzat să-i dea bani. Victima avea emis un ordin de protecție împotriva fiului său

Un geam al magazinului Albina a fost spart de un „elev” al școlii de șmecheri din zonă

„Elevii” școlii de șmecheri de la Albina au desfășurat în Joia Mare proba practică de înjunghieri. Un „cursant” și-a înfipt cuțitul în umărul colegului căruia voia să i-l înfingă în gât

Un nou scandal în zona Albina. Trei flăcăi din Burdujeni au luat la bătaie doi trecători pentru că s-ar fi uitat urât la ei

Mascații au descins în zona Albina în urma articolului publicat în cotidianul Ziar de Suceava

VIDEO Bezmeticii fără nicio perspectivă de viitor aciuați pe la Albina îi terorizează pe proprietarii de magazine din zonă, profitând de pasivitatea polițiștilor suceveni

Scandal cu înjurături și îmbrânceli în fața magazinului Albina. O vânzătoare de la Cvartet a fost batjocorită de un flăcău din zonă

 

Adauga comentariu