VIDEO Descoperire înfiorătoare. O femeie din Mușenița trăiește într-un focar de infecție înconjurată de cadavre de câini și pisici. Casa lui Patrocle a salvat din gospodărie mai multe animale

O femeie din satul Băncești, comuna Mușenița, trăiește într-un focar de infecție. Aceasta, din dragoste față de animale, a strâns o armată de câini și de pisici de care a avut grijă până când únele s-au stins din viață.

Reprezentanții Asociației Casa lui Patrocle împreună cu polițiști din cadrul IPJ Suceava, reprezentanți ai DSV și ai Primăriei Comunei Mușenița au vizitat-o pe o localnică. Cu această ocazie aceștia au descoperit faptul că femeia locuiește singură într-o gospodărie mizerabilă, în condiții insalubre.

Atât în casa femeii, cât și în șura acesteia au fost descoperite cadavre ale mai multor pisici și câini care, conform proprietarei, ar fi murit ba fiind lovite de mașini, ba din cauza bolilor suferite.

Animalele care erau în viață au fost găsite fiind închise în camerele imobilului în care locuiește femeia în cauză, dar și prin curtea gospodăriei. Unii câini au devenit agresivi când au văzut oameni străini. Atât în casă, cât și în șură și în curte se pot vedea tot felul de deșeuri și obiecte mizerabile.

Reprezentanții Asociației Casa lui Patrocle au luat câinii și pisicile vii pentru a le trata și pentru a le oferi un trai mai bun decât cel avut până astăzi.

În urmă cu circa doi ani de zile, reprezentanții Asociației Casa lui Patrocle au mai descoperit o situație similară în comuna Dărmănești. Acolo era vorba despre o femeie de 63 de ani care creștea în casă rațe, capre și 17 câini, toate piele și os.

Adauga comentariu