VIDEO Dezaxatul sexual care a umplut centrul Sucevei cu mesaje vulgare este liber ca pasărea cerului

Un caz dezgustător îi îngrozește pe sucevenii de toate vârstele după ce s-a aflat povestea lui Viorel Bolohan (40 de ani), care și-a declarat disponibilitatea de a întreține relații sexuale cu oricine scriind mai multe mesaje cu tentă sexuală prin mai multe locuri din centrul Sucevei.

Acest obsedat sexual își făcea veacul prin centrul municipiului Suceava, până ce a ajuns pe mâna polițiștilor

În dimineața zilei de 18 noiembrie 2019, pe la ora 06.15, o patrulă a Poliției Locale Suceava a surprins un bărbat care tăiase cablul de alimentare al instalațiilor luminoase din parcul central al municipiului Suceava.

În urma controlului făcut asupra bagajelor s-a constatat ca acesta avea asupra sa o foarfecă, 15 metri de cablu electric și șase becuri economice. În urma legitimării acestuia s-a stabilit că se numește Viorel Bolohan, în vârstă de 40 de ani, din sat Plăvălari, comuna Udești. De unde avea individul respective becuri nu se știe cu exactitate, dar nu este exclus ca acestea să fi fost „împrumutate” din scările de bloc din apropierea centrului orașului. 

În altă zi, individul avea asupra sa: un telefon mobil, căști pentru telefonul mobil, un pachet de țigări, un plic cu miere de albine, un pieptene, o brichetă, două pixuri, un portofel în care avea două bancnote de 100 de euro, ambele specimene și nu numai.

Individul aborda elevele care participau la bal

Înainte de a pune mâna pe individ, autoritățile l-au întâlnit pe Bolohan aproape la toate balurile bobocilor desfășurate în centrul Sucevei. Prezența nejustificată a individului în repetate rânduri în apropierea acestui eveniment, i-a făcut pe polițiștii locali să fie suspicioși în privința sa, mai ales după ce individul a abordat o atitudine dubioasă în momentul în care a fost legitimat. Suspectul nu s-a lăsat intimidat de polițiștii locali, dovadă fiind faptul că a abordat mai multe tinere, făcându-le complimente, chiar de față cu autoritățile. 

Căuta fete virgine în apropierea unei școli generale

„Totul a început în luna septembrie a acestui an, când patrulele de ordine publică de pe raza municipiului Suceava a Poliției Locale au observat un tânăr în zona Casei de Cultură de pe esplanada municipiului. Acesta își făcea prezența mai ales cu ocazia desfășurări balul bobocilor a liceelor din municipiu și încerca să abordeze tinerele eleve care participau la astfel de manifestări. Poliția Locală l-a interceptat, l-a legitimat, a stabilit identitatea sa, iar în perioada care a urmat după aceste manifestări a fost sub supravegherea noastră o perioadă, timp în care un lucrător comercial de la Școala Generală Nr. 1, de unde noi asigurăm intrarea – ieșirea elevilor de la școală, ne-a atenționat într-una din zile că un tânăr a încercat și a reușit chiar să scrie mesaje obscene și cu caracter vulgar pe chioșcul alimentar aflat în imediata apropiere a Școlii Generale Nr. 1”, a spus Liviu Manolescu, șeful Serviciului Ordine, Linişte Publică şi Pază.

Pe parcursul lunii septembrie, mai multe sesizări privind distrugerea, prin scrierea diferitelor mesaje și a unui număr de telefon în mai multe locuri, l-au avut suspect pe același individ.

Individul a susținut faptul că în așa fel, prestând servicii sexuale, își câștigă existența. 

Presupusul client, era de fapt polițist local

Așadar, pentru a se convinge că nu suspectează persoana greșită, polițiștii locali au sunat la numărul de telefon din așa-zisele anunțuri pentru a se întâlni față în față cu individul care răspunde la telefon.

„Într-una din zile, un polițist local s-a deghizat în, să zicem, client al său încercând să-l contacteze telefonic întâlnindu-se cu acesta în apropierea Bisericii Catolice din centru și atunci l-am condus din nou la sediul Poliției Locale, unde s-a stabilit că el era autorul acelor mesaje. Acesta a recunoscut, legislația ne-a permis doar să-i aplicăm o sancțiune contravențională cuprinsă între 400 și 1.000 de lei, cu dreptul de a achita în 15 zile jumătate din minim”, a mai spus Liviu Manolescu.

După ce individul a ajuns pe mâna Poliției Locale, acesta a fost predat Biroului de Combatere a Criminalității Organizate, din cadrul Poliției Române. Polițiștii i-au întocmit bărbatului un dosar penal pentru că a murdărit cu mesajele sale mai multe locuri din oraș, dar și pentru că a tăiat cablul instalației dintr-un parc central.

„Nu contează vârsta”

Contactat telefonic săptămâna trecută, Viorel Bolohan a spus unuia dintre reporterii Ziar de Suceava, care s-a dat un presupus client, faptul că nu prea sunt pe placul lui băieții, dar totuși dacă e vorba despre o treabă serioasă să se deplaseze la el, la Plăvălari. 

Reporterul l-a întrebat pe individ dacă este vreo problemă dacă vine și cu o minoră sau două.

Reporter Ziar de Suceava: -„Anunțul e valabil și pentru fete, nu?”

Viorel Bolohan: -„Pentru?”

R ZdS: -„Pentru fete. Dacă vin și cu o fată, frumos?”

V.B.: -„Da, poți să vii și cu o fată.”

R ZdS: -„Contează vârsta?”

V.B.: -„Ai?”

R ZdS: -„Contează vârsta?”

V.B.: -„Nu contează nimic.”

R ZdS: -„Dacă e minoră e bun? Am vreo două.”

V.B.: -„N-are nimic, n-are nimic, poți să aduci.”

Liber să-și facă de cap pe străzile Sucevei

Individul a stat mai puțin de o săptămână la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava, iar astăzi, 26 noiembrie 2019, bărbatul a fost externat și poate umbla liniștit pe străzile din Suceava.

Adauga comentariu