VIDEO Directoarea de la Liceul Tehnologic din Dumbrăveni încă nu a văzut imaginile cu bătaia din curtea școlii: „Nu pot să vă spun pentru că nu am văzut ce s-a întâmplat”

Ieri, pe la ora 18.00, un elev a fost bătut cu sălbăticie în curtea Liceului Tehnologic din comuna Dumbrăveni. Tânărul de 17 ani a avut un conflict cu un coleg mai mic cu doi ani, care și-a chemat în ajutor tatăl. Amândoi au tăbărât asupra adolescentului aplicându-i o serie de pumni și picioare. Elevul agresat a reușit să scape din mâinile bătăușilor, după ce a rupt-o la fugă, nu înainte de a încasa o bătaie soră cu moartea.

Astăzi, la o zi după incident, directoarea liceului încă nu prea avea habar despre ce s-a întâmplat în curtea unității de învățământ.

„Din experiență proprie nu pot să vă spun pentru că nu am văzut ce s-a întâmplat. Am o serie de informații însă suntem în faza în care vom colecta mai multe detalii și încercăm să ne lămurim și noi care au fost toate datele situației iscate”, a declarat Mihaela Apetrei, directoarea Liceului Tehnologic din Dumbrăveni.

Bătaia a continuat pe ulițele din Dumbrăveni

Polițiștii i-au găsit pe agresori, iar tatăl bătăuș, în vârstă de 41 de ani, a fost dus la audieri și urma să fie reținut pentru 24 de ore.

„În jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați direct la Postul de Poliție de la Dumbrăveni de către doi tineri în vârstă de 17 și 21 de ani cu privire la faptul că au fost victimele unei agresiuni comise de un bărbat de 41 de ani, din localitate, tatăl unui minor de 15 ani cu care elevul de 17 ani avusese un conflict. S-a stabilit situația de fapt și anume că la finalizarea orelor de curs bărbatul de 41 de ani împreună cu fiul său de 15 ani l-au așteptat pe tânărul de 17 ani pe care l-au agresat fizic motivând faptul că anterior între cei doi minori de 15 și 17 ani avusese loc un conflict. Ulterior, minorul de 17 ani, l-a sunat pe fratele său în vârstă de 21 de ani, aceștia plecând în căutarea agresorilor, i-au identificat la scurt timp însă între cei doi a intervenit un alt conflict, bărbatul de 41 de ani agresându-l pe tânărul de 21 de ani. A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, de asemenea s-a reținut și o infracțiune de distrugere întrucât bărbatul de 41 de ani a lovit vehiculul tânărului de 21 de ani. De asemenea în cursul acestei zile, materialul probator a fost completat și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice față de bărbatul de 41 de ani care se află în prezent la audieri urmând a fi dispuse măsuri procesuale, inclusiv privative de libertate în funcție de materialul probator”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Adauga comentariu