VIDEO Doi cheflii au lovit geamurile Poliției municipiului Suceava și i-au înjurat și amenințat pe polițiști după ce unul dintre ei a fost amendat pentru că nu a respectat carantina

UPDATE: Filmul evenimentelor din seara în care doi elevi de la școala de șmecheri de la Albina și-au umflat mușchii în sediul Poliției municipiului Suceava

Înainte de Crăciun, doi tineri aflați sub influența băuturilor alcoolice au făcut un scandal monstru chiar în sediul Poliției municipiului Suceava după ce unul dintre ei a fost amendat pentru că nu a respectat carantina.

Cei doi indivizi și-au umflat prima dată mușchii chiar în fața instituției pentru că ușa clădirii era închisă. Ei au lovit cu palmele peste ușă și geamuri până când și-a făcut apariția un polițist care i-a întrebat ce doresc. Aceștia au răspuns că vor să depună o plângere și au fost îndrumați către o ușă laterală.

Acolo, cei doi tineri puși pe scandal au dat nas în nas cu un alt polițist căruia au încercat să îi explice cu cuvintele lor ce doleanțe au. În momentul în care au fost trimiși la DSP Suceava, scandalagii au răbufnit și au început să-l înjure și să-l amenințe pe polițist, care doar a închis o ușă și i-a lăsat pe cei doi cheflii să-și facă în continuare de cap.

Cotidianul online Ziar de Suceava vă pune la dispoziție filmarea cu scandalul de la Poliția municipiului Suceava.

Adauga comentariu