VIDEO Doi suceveni și doi ucraineni probau un autoturism cu volan pe partea dreaptă în momentul producerii accidentului mortal de pe centura Rădăuțiului. Trei dintre aceștia au murit, iar unul se zbate între viață și moarte

 

Astăzi, în jurul orei 14.30, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, în zona de centură a municipiului Rădăuți. Patru persoane au fost implicate, dintre care două încarcerate.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulante SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Toate cele patru victime au fost găsite inconștiente.

Pentru trei persoane s-a declarat decesul. A patra, inconștientă, a fost transportată la spital în stare gravă.

Din primele informații cei patru bărbați probau un autoturism marca Audi, cu volan de partea dreaptă. Conform martorilor, autoturismul în cauză ar fi încercat să depășească un biciclist.

Purtător de cuvânt IPJ Suceava - comisarul-șef IONUȚ EPUREANU

„Astăzi, in jurul orei 14.45, pe șoseaua ocolitoare a municipiului Rădăuți s-a produs un grav accident rutier soldat cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a unei a patra persoane. S-a stabilit ca un barbat de 29 de ani din mun. Rădăuți a condus un autoturism prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă și pe o porțiune de drum drept, din motive care urmează sa fie stabilite în anchetă a părăsit partea carosabilă și a lovit violent șanțul din stânga. În urma accidentului a rezultat decesul șoferului de 29 de ani, precum și decesul unui bărbat de 39 de ani din Dornești și a unui bărbat de 32 de ani cu dubla cetățenie română-ucraineană. De asemenea, un alt bărbat de 36 de ani cu dublă cetățenie română-ucraineană a fost transportat la spital cu rani grave. 
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se preleva probe biologice de sânge de la șofer în cadrul necropsiei pentru stabilirea alcoolemiei”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul-șef Ionuț Epureanu.

 

Locotenent-colonel PARASCA CONSTANTIN MIHAI - comandantul Detașamentului de Pompieri din Rădăuți

 

 

Adauga comentariu