VIDEO Domnișoarele din Fălticeni care au bătut-o cu sălbăticie pe o eleva de clasa a X-a au dat cu subsemnatul: „Ancheta este încă în derulare”

Mai multe adolescente din municipiul Fălticeni, județul Suceava, au ajuns să se bată din cauza unor neînțelegeri. Altercația a avut loc în zona fostului cinematograf din localitate.

În filmare se poate observa cum o fată este lovită cu palmele, pumnii și picioarele, dar și trasă de păr de mai multe tinere. Victima este elevă în clasa a X-a la Colegiul Agricol din Fălticeni.

Deși la fața locului erau mai mulți tineri, niciunul nu a intervenit pentru a aplana conflictul. Băieții se pare că nu avut nicio intenție de a se amesteca în treburile adolescentelor. O parte dintre tineri au preferat să își scoată mâinile din buzunar pentru a filma evenimentul, iar cei care erau mai leneși și-au ținut mâinile în continuare în buzunar și au urmărit spectacolul oferit de colegele lor.

„Ancheta este încă în derulare, încă nu știu exact amănunte de la Poliție, aștept o hârtie de la ei. Chestia este că nu au fost elevi doar de la noi, au mai fost și de la celălalt colegiu, din ce am primit informații. (...) Aștept să văd concret ce o să rezulte în urma anchetei Poliției. (...) Fără doar și poate, noi deja am convocat comisia de disciplină pentru luni, convocăm părinții, consiliile claselor și vedem exact ce măsuri disciplinare se pot lua în cadrul școlii conform regulamentului școlar”, a spus Gabriel Matei, directorul Colegiului Agricol din Fălticeni.

„Polițiștii s-au autosesizat în baza unor imagini postate pe o rețea de socializare, cu privire la o agresiune care a avut loc zilele trecute pe raza municipiului Fălticeni. Așa cum se vede și în filmarea respectivă, mai multe tinere agresează o altă elevă în clasa a X-a, de la o unitate de învățământ din municipiul Fălticeni. S-au făcut verificări, au fost citate la unitatea de Poliție toate părțile implicate, inclusiv părinții acestora. S-au dat declarații în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice, stabilindu-se faptul că agresiunea a avut loc în zona fostului cinematograf de pe raza municipiului Fălticeni. În funcție de probatoriul administrat, în funcție de poziția procesuală a victimei, inclusiv de certificatul medico-legal care va fi anexat la dosar, se vor dispune măsuri procesuale în unitatea de parchet competentă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu.

Polițiștii continuă verificările pentru a se stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Adauga comentariu