VIDEO Două accidente rutiere au avut loc la circa 500 de metri distanță unul de celălalt, în interval de o oră

Ieri, în jurul orei 09.30, V.V. (51 de ani), din comuna Preutești, conducea o autoutilitară marca Ford pe raza localității Pătrăuți, deplasându-se dinspre Suceava spre Rădăuți. La un moment dat, deoarece nu a adaptat viteza la condițiile drumului alunecos, șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în afara drumului.

În urma evenimentului, o pasageră din autoutilitară, respectiv A.G. (51 de ani), din municipiul Rădăuți, a fost transportată cu ambulanța la spitalul din Suceava. Aceasta a fost diagnosticată cu „traumatism cranio cerebral, echimoză palpebrală dreaptă”.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere din autoutilitară, Gheorghiu Ana, de 51 ani, din mun. Rădăuţi, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, cu ambulanţa, unde în urma consultaţiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: „TCC, echimoză palpebrală dreaptă”.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

La vreo 500 de metri de această mașină răsturnată, după aproximativ o oră, a avut loc un alt accident

Pe la ora 10.30, L.I., în vârstă de 40 de ani, din comuna Vicovu de Jos, conducea un autoturism marca Peugeot pe raza localității Pătrăuți. Aceasta se îndrepta dinspre Rădăuți spre Suceava. Deoarece nu a adaptat viteza la condițiile de drum, șoferița a pierdut controlul mașinii, a intrat pe contrasens și s-a izbit într-un autoturism marca Opel, condus de T.H. (55 de ani), din municipiul Suceava.

În urma accidentului neînregistrându-se victime, ci doar pagube materiale, la sediul Poliției municipale Suceava a fost întocmit un proces verbal de constatare a contravenției.

După soluționarea accidentului rutier, T.H. s-a dus acasă, iar la scurt timp a început să se simtă rău și s-a dus la Spitalul Judeţean Suceava. La unitatea spitalicească, bărbatul a fost diagnosticat cu „contuzie ușoară toracică anterioară prin accident rutier”, acesta fiind vătămat corporal ușor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu