VIDEO Două brigăzi din Mălini și Cajvana și-au împărțit pumni în Aeroportul Suceava fără a fi oprite. Șeful polițiștilor de pe aeroport instigă la bătaie pe Facebook: „I-ai spart nasul!”/„Trebuie să mai ia și câte o pălmuță la fund”

Vineri, 17 septembrie 2021, un incident extrem de grav a avut loc la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava. Mai mulți indivizi și-au împărțit pumni atât în interiorul aeroportului, cât și în exteriorul acestuia, arată Glasul Sucevei.

Conform informațiilor noastre, un grup de bărbați a atacat un alt individ. În apărarea acestuia au sărit mai mulți apropiați, între aceștia având loc o bătaie generală.

Ținta atacului se pare că a ieșit destul de șifonată, unul dintre martori arătând că s-a ales cu nasul rupt.

Bătaia a continuat și afară, unde unul dintre agresori a fost luat la pumni de apropiații victimei inițiale.

În cele din urmă, cele două tabere s-au depărțit și fiecare și-a văzut de drumul lui.

Interesant este că deși ordinea și singuranța publică ar trebui să fie asigurată la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava de către angajații de la Poliția Transporturi Aeriene, Poliția de Frontieră și SRI, nimeni nu a intervenit pentru a aplana conflictul.

Singura persoană care a încercat să calmeze spiritele a fost un angajat de la firma de pază cu care are contract aeroportul, care, timid, le-a cerut bătăușilor să înceteze.

O femeie a sunat la 112 și a anunțat cele întâmplate, însă până când a ajuns un echipaj de la Postul de Poliție Burdujeni, combatanții s-au făcut nevăzuți.

În baza acestui apel la 112, polițiștii de la Postul de Poliție Transporturi Aeriene Suceava au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, însă abia luni vor stabili aceștia dacă închid sau nu dosarul în funcție de cine va depune sau nu plângere penală.

Agentul – șef Marius Fecioru, șeful Postului de Poliție Transporturi Aeriene din Aeroportul Suceava, instigă la violență taximetriștii și șoferii de la Bolt: „Mă bag și eu”

Agentul – șef Marius Fecioru, șeful Postului de Poliție Transporturi Aeriene din Aeroportul Suceava, încurajează violența pe rețele de socializare, mai arată Glasul Sucevei.

Polițistul a dat share la o postare cu privire la intrarea pe piața din Suceava a companiei Bolt, o firmă care efectuează curse în regim de taxi, un fel de Uber, alături de mesajul: „Cea mai bună veste! Este BOLT în Suceava! Bye – bye taxi!”.

Unul dintre prietenii lui Marius Fecioru a comentat: „Urmează niște bătăi între taximetriști și șoferii de Bolt”, iar reacția polițistului este una incredibilă: „Mă bag și eu!”.

Este absolut nefirească reacția publică a celui care ar trebuie cel puțin teoretic să asigure ordinea și liniștea publică în perimetrul Aerportului Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava. În loc să se asigure că nu au loc incidente în zonă, polițistul Marius Fecioru induce ideea că s-ar implica într-o altercație fizică sau verbală care ar putea avea loc între taximetriști și șoferii de la Bolt.

Într-o altă discuție publică de pe rețele de socializare, agentul – șef Marius Fecioru îi spune unei tinere: „văd că nu ești bătută cum trebuie”. O rudă a fetei a intervenit și i-a replicat polițistului: „Ce vreți să spuneți cu asta, domnule?”, iar Fecioru are o nouă reacție de neconceput: „O să pună unu mâna pe tine.. și ai să afli tu atunci! Femeia trebuie să mai ia și câte o pălmuță la fund.. că dacă altfel.. o scapi din mână”.

Marius Fecioru, șeful Postului de Poliție Transporturi Aeriene din Aeroportul Suceava, prin acțiunile prezentate mai sus, încalcă art. 42 d) din Legea 360/2002 privind Statutul politistului, „Polițistul este obligat: d) să aibă o conduită corectă, să nu abuzeze de calitatea oficială şi să nu compromită, prin activitatea sa publică ori privată, prestigiul funcţiei sau al instituţiei din care face parte”. Mai mult decât atât, conform art. 41 lit. h) din același act normativ, „Polițistul este dator: h )prin întregul său comportament, să se arate demn de consideraţia şi încrederea impuse de profesia de poliţist”.

Contactat telefonic, polițistul Marius Fecioru a refuzat să ofere un punct de vedere cu privire la cele menționate mai sus, a mai arătat Glasul Sucevei.

sursa material: glasulsucevei.ro

sursa material: glasulsucevei.ro, Facebook/ Marius Fecioru

Adauga comentariu