VIDEO Două surori din Suceava au lansat o colindă cu ocazia sărbătorilor de iarnă și a zilei de naștere a mamei lor

În pragul sărbătorilor de iarnă, artiștii suceveni s-au adaptat cerințelor sezonului și au adăugat în repertoriul lor și colinde. 

Cotidianul Ziar de Suceava va prezenta colinda a două tinere surori din județul Suceava. Denisa Curcă și Ionela Curcă au lansat în această dimineață de 19 decembrie 2020, în jurul orei 10.00, prima colindă cântată împreună. Data lansării nu a fost aleasă la întâmplare. Tinerele și-au dorit să îi facă un cadou mamei lor chiar de ziua ei de naștere.

„Această colindă este specială pentru noi deoarece ne regăsim în aceste versuri frumoase și este un dar pentru mama noastră, iar prin acest gest sperăm să îi facem ziua de naștere mai frumoasă. Cu acest prilej, dragă mamă, vrem să îți urăm un călduros <LA MULȚI ANI!> cu multe bucurii, sănătate și fericire. Sperăm ca această colindă să răsune în multe case și să ajungă la inimile voastre”, au transmis cele două surori.

Videoclipul colindei „La căsuța cea din vale” a fost filmat pe raza comunei Pojorâta și în zona Muzeului Satului Bucovinean din apropierea Cetății de Scaun a Sucevei.


Patru bucovinence au lansat o colindă cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Printre acestea se numără una din cele mai îndrăgite voci din județ

 

Adauga comentariu