VIDEO Două tinere care învățau la o masă dintr-un parc din Obcini au fost gonite de un bătrân care voia să joace rummy. Individul a aruncat bunurile tinerelor

Astăzi, două tinere care stăteau la o masă dintr-un parc din Obcini au fost alungate de un bătrân care consideră că a pus monopol pe masa respectivă și că are dreptul să se așeze în acel loc oricând vrea el, indiferent dacă este ocupată. Bătrânul, cunoscut pentru că joacă rummy aproape zilnic în acel parc, nu doar că a gonit persoanele care erau deja așezate la respectiva masă, dar le-ar fi aruncat și bunurile aflate pe construcția din lemn.

În apărarea tinerelor au intervenit mai mulți cetățeni.

Bătrânul consideră ca dacă el a pus o copertină deasupra mesei, înseamnă că doar el are dreptul să o folosească.

În respectivul parc, bătrânii se adună aproape zilnic și-și joacă pensiile la rummy. Chiar dacă jocurile de noroc sunt interzise în spațiile publice, nimeni nu-i oprește. Așadar, nefiind luați la întrebări cu privire la practica lor, aceștia consideră că pot face orice vor, ba chiar să-și rezerve băncile pe termen nelimitat.

După cum se poate observa în filmare, tinerele aveau asupra lor mai multe cărți sau caiete. Probabil, bătrânul a gonit fetele care învățau în parc, cu scopul de a pregăti masa pentru un joc de rummy.

Adauga comentariu