VIDEO Dovadă de determinare și voință!! Un bărbat fără o mână lucrează la amenajarea unui trotuar din comuna Bosanci

Ieri, în spațiul public a apărut o filmare în care poate fi observat un bărbat, care nu are o mână, în timp ce lucrează la amenajarea unui trotuar de pe raza comunei Bosanci. În ciuda handicapului, persoana în cauză manevrează o cazma cu o singură mână.

Filmarea a fost realizată de către luptătorul sucevean Gheorghe Ignat. Cel din urmă, în timp ce se afla în trecere prin zona menționată, l-a văzut pe bărbatul respectiv. Fiind impresionat profund determinarea omului de a munci, s-a oprit din deplasare pentru a-l filma și împărțăși cu urmăritorii săi de pe Facebook dovada că nimic nu te poate opri din a munci cinstit.

„De ce aștepți după ajutorul social??? Care e scuza ta de nu vrei să mergi la muncă”, a scris Gheorghe Ignat în descrierea postării sale.

Vă amintim faptul că Gheorghe Ignat este un sucevean foarte implicat în ajutorarea semenilor săi. Câteva exemple sunt oamenii străzii, cărora le ofera mâncare și nu numai în centre special amenajate și persoanele proaspăt ieșite din penitenciare, pe care le angajează la fabrica sa de ambalaje ecologice oferindu-le o nouă șansă la viața din afara pușcăriei.

Adauga comentariu