VIDEO După ce nu a construit parcarea supraterană de pe Cartodrom, promisă în 2016, Ion Lungu a prezentat noi imagini cu schița unei astfel de parcări în cartierul Obcini

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, edilul Sucevei, Ion Lungu, s-a lăudat din nou cu faptul că vrea să facă o parcare supraterană în cartierul Obcini, pe strada Duzilor. De această dată, primarul și-a făcut temele, prezentând și câteva planșe în care era ilustrată schița unei parcări supraterane.

Conform lui Lungu, în construcție vor fi amenajate 150 de locuri de parcare, ce se vor întinde pe patru etaje, plus parter. Edilul a explicat câte locuri de parcare vor exista pentru persoane cu handicap, pentru mașini electrice și pentru mașini normale, dar numărul acestora este greu de deslușit având în vedere faptul că Ion Lungu vorbește bâlbâindu-se.

La parter vor fi locuri de parcare pentru persoane cu handicap și pentru mașini electrice, la etajele 1-3 vor fi câte 32 de locuri, iar la etajul patru vor fi 35 de locuri, în total fiind 150 de locuri de parcare.

Primarul promite că în perimetrul parcării supraterane vor mai fi amenajate și trei locuri de parcare pentru persoanele cu handicap și 50 de locuri de parcare normale.

Ion Lungu, care pare că a prins rădăcini pe scaunul de primar al Sucevei, promite parcări supraterane încă din anul 2016. Pe atunci sucevenii din cartierul George Enescu așteptau cu nerăbdare construirea unei astfel de parcări în zona Cartodrom. 

Adauga comentariu