VIDEO Durere fără margini la înmormântarea celor doi frați din Plopeni care au murit intoxicați în baia părinților

Sute de oameni s-au adunat astăzi la Biserica Penticostală din satul Plopeni, orașul Salcea, pentru a-i conduce pe ultimul drum pe frații Natanael și Filip, găsiți morți în baia locuinței părinților lor, în urmă cu două zile. Mama, copleșită de durere, a fost susținută cu greu de cei trei copii care i-au mai rămas, întorși din străinătate, unde muncesc, să-și îngroape frații mai mici. Lacrimi, multe flori albe și mulțime de oameni în haine cernite alcătuiau tabloul crunt al tragediei.

Tinerii, în vârstă de 19, respectiv 20 ani, și-au găsit sfârșitul într-un mod de-a dreptul absurd. Cel mai mare, era logodit, iar în luna martie ar fi trebuit să se căsătorească, iar tânăra care urma să-i devenină soție nu s-a desprins de sicriul lui, neputând nici măcar pentru o clipă să-și oprească lacrimile de pe față. Durerea celor prezenți nu poate fi descrisă în cuvinte și doar cântecele religioase mai reușeau uneori să acopere suspinele. Băiatul în vârstă de 19 ani se întorsese acasă pentru Sărbătorile de iarnă, din Italia, iar cei prezenți la înmormântare povesteau că parcă soarta l-a împins să mai stea câteva zile, să nu-și lase fratele să plece singur.

Reamintim că tragedia s-a petrecut pe data de 10 ianuarie în jurul orelor, 21.00, când, Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin 112 de către o asistentă din cadrul Serviciul de Ambulanță Suceava că în urma unei solicitări în localitatea Plopeni, unde doi tineri s-au intoxicat, în urma manevrelor de resuscitare s-a declarat decesul.

Oamenii legii au început o anchetă iar din primele rezultate s-a stabilit faptul că cei doi tineri, Natanael N. (20 de ani) și Filip N. (19 ani), s-au deplasat, în jurul orei 21.00, la baia imobilui în care locuiesc situată la parterul casei, pentru ca primul să se bărbierească, iar cel de-al doilea să facă duș. Văzând că niciunul dintre cei doi nu mai ies din baie, tatăl lor s-a dus să verifice ce se întâmplă și i-a găsit inconștienți. Disperat, bărbatul a cerut ajutorul unui vecin și împreună cu acesta a început să le aplice manevre de resuscitare, până când a sosit Ambulanța, dar din nefericire, era prea târziu, cei doi decedaseră.

 

 

Adauga comentariu