VIDEO Edilul Sucevei susține că zona de agrement de pe malul râului Suceava va fi funcțională anul acesta: „Până la sfârșitul lunii iunie eu zic că e finalizată”

În această dimineață, în cadrul unei conferințe de presă, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat faptul că până la sfârșitul lunii iunie lucrările de la zona de agrement de pe malul râului Suceava vor fi finalizate.

„Până la sfârșitul lunii iunie eu zic că e finalizată (n.r. - zona de agrement de pe malul râului Suceava). Lucrările merg destul de bine, mai ales pe partea stângă cum mergeți spre Bazar, spre Burdujeni, și în partea dreaptă. Deci, e un proiect care merge bine, restanțe la plată nu sunt, sunt cu plata la zi la fonduri europene, deci nu ar trebui să fie niciun motiv”, a spus Ion Lungu.

Zona de agrement se va întinde pe o suprafață de 15,5 hectare care va cuprinde spații de promenadă și recreere.

Contractul a fost semnat la data de 16 decembrie 2019, valoarea proiectului ridicându-se la 16.264.015,87 de lei. Termenul de realizare este de 22 de luni de la semnarea contractului.

Alte știri despre acest subiect:

Șantierul noii zone de agrement din Suceava a ajuns sub ape. Cine plătește pentru prostia în care urmează să fie băgate 16 milioane de lei din banii sucevenilor?

Prostie sau nepăsare? Noua zonă de agrement a Sucevei va fi construită într-o zonă cu risc de inundații și extrem de aglomerată: „Ne dorim până la finalizarea lucrărilor la Zona de Agrement să finalizăm și consolidarea malurilor”

 Au început lucrările la zona de agrement de pe malul râului Suceava. Ion Lungu a bătut primul țăruș

Licitația pentru realizarea zonei de agrement pe malul râului Suceava a avut loc în această săptămână. Valoarea proiectului este de peste 13.500.000 de lei

Peste trei milioane de euro vor fi investite în zona de agrement de pe malul râului Suceava


Adauga comentariu