VIDEO Edilul Sucevei a vorbit despre viceprimarul Munteanu care a câștigat o motocicletă în cadrul unui festival sponsorizat de municipalitatea: „Cel mai elegant era să refuze acel premiu”

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, edilul Sucevei, Ion Lungu, și-a expus părerea cu privire la situația care a îndreptat privirile presei naționale spre Primăria Suceava. Este vorba despre tombola organizată weekend-ul trecut în cadrul festivalului Bucovina Motorfest, când viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu, a câștigat premiul cel mare, respectiv o motocicletă.

„Eu nu îi găsesc nicio vină doamnei viceprimar, văzând istoricul în spate în sensul că dumneaei este un fan vechi al acestui festival. Sigur, se vede lipsa de experiență politică. Cel mai elegant era să refuze acel premiu. Eu nu mă îndoiesc că nu a fost câștigat corect. Asta este situația, vrând-nevrând s-a produs un prejudiciu de imagine Primăriei. M-au sunat toate televiziunile centrale să comentez să spun ce fac, cum văd. Na, a fost o situație nefericită, ca să nu spun altfel. (...) Am văzut că doamna viceprimar încearcă să îndrepte situația, a dat acei bani la o fundație de caritate”, a spus Ion Lungu.


„Suceveanul” Vlad Popescu a luat-o la rost pe viceprimărița Munteanu, care a câștigat o motocicletă: „Poate că un puști grozav și sărac a visat motocicleta aia”

Bătrânica de la conducerea Primăriei Suceava este în stare să se țină cu dinții de motocicleta pe care ar fi trebuit s-o câștige un sucevean de rând, dar a ajuns în posesia viceprimarului: „A da-o înapoi înseamnă că aș recunoaște că am furat ceva”

Munteanu, pensionara ajunsă viceprimar, încearcă să înduioșeze societatea cu scuze copilărești după ce era cât pe ce să facă infarc de fericire că a câștigat o motocicletă la un festival organizat de Primărie: „Promit să fiu mai responsabilă și să învăț”

Mesajul celor de la „Salvații Copiii Suceava” după ce norocosul viceprimar Munteanu a spus că va dona contravaloarea motocicletei câștigate, doar de gura lumii: „Nu am fost contactați de doamna în cauză”

Mesajul viceprimarului Munteanu după ce a câștigat o motocicletă în cadrul festivalului Bucovina Motorfest: „Hora mare, pe motoare”

Bucurie incomensurabilă pentru Teodora Munteanu, pensionara devenită viceprimar al Sucevei. Aceasta a câștigat premiul cel mare al tombolei festivalului Bucovina Motorfest, o motocicletă Yamaha

Adauga comentariu