VIDEO Femeia care a vrut să dea intenționat cu mașina peste un tânăr s-a ales cu o amendă penală de 4.000 de lei

Judecătoria Rădăuți a condamnat-o pe inculpata Mărioara Moroșan la pedeapsa de 4.000 de lei amendă penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. De asemenea, femeia trebuie să achite persoanei vătămate Costel – Ionel Prelipcean daune morale în valoare de 3.000 de lei. Decizia nu este definitivă, ea poate fi atacată prin apel în termen de 10 zile de la comunicare.

La data de  13 noiembrie 2018, polițiștii din Horodnic de Jos au primit o plângere din partea lui Costel – Ionel Prelipcean conform căreia, în cursul acelei zile, în jurul orei 14.15, în timp ce acesta se deplasa în calitate de pieton pe DC 46, pe raza comunei Horodnic de Jos, la un moment dat, din sens opus, a observat o autoutilitară de culoare roșie la volanul căreia se afla Mărioara Moroșan, vehicul care în apropierea lui Prelipcean a părăsit partea carosabilă, intrând pe acostament și forțându-l pe pieton să sară în șanțul de pe lângă DC 46B pentru a nu fi accidentat.

Costel Prelipcean l-a reclamat și pe soțul femeii, Dumitru Moroșan, pentru că acesta i-ar fi făcut semn că îi va tăia gâtul.

Cei doi soți au negat cele întâmplate, femeia susținând că a tras dreapta de volan deoarece din sens opus se apropia un alt vehicul și a încercat să evite producerea unui accident rutier.

Anchetatorii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, stabilind că Mărioara Moroșan a mințit și că nu a existat nicio mașină pe care a încercat să o evite.

În baza probelor administrate la dosar, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Mărioara Moroșan pentru comiterea infracțiunii de amenințare. Față de acuzațiile ce îi sunt aduse lui Dumitru Moroșan, procurorii au dispus să le claseze.

Adauga comentariu