VIDEO Filmul evenimentelor din seara în care doi elevi de la școala de șmecheri de la Albina și-au umflat mușchii în sediul Poliției municipiului Suceava

Cotidianul online Ziar de Suceava vă prezintă filmul evenimentelor din seara în care doi elevi de la școala de șmecheri de la Albina și-au umflat mușchii în sediul Poliției municipiului Suceava.

La data de 15 decembrie 2021, în jurul orei 21.45, o patrulă mixtă polițist – jandarm i-a interceptat pe o stradă din municipiul Suceava pe Ilie Dan Zaharia (27 de ani) și Iulian Teofan Ciobotaru (23 de ani), care consumau băuturi alcoolice în spațiul public.

După legitimarea celor doi indivizi și verificarea acestora în bazele de date s-a constatat faptul că Zaharia figura cu măsura carantinei ca urmare a revenirii din Olanda.

Având în vedere cele constatate, tânărul de 27 de ani a fost amendat cu 1.000 de lei. Totodată, partenerul său de pahar a fost sancționat contravențional cu 100 de lei pentru consum de alcool în locuri publice.

Nemulțumit de sancțiunea primită, Ilie Dan Zaharia s-a deplasat ulterior la sediul Poliției Municipiului Suceava unde a adus injurii agentului de serviciu și instituției poliție, adoptând un comportament verbal agresiv și un limbaj trivial.

Pentru aceste fapte individul a fost amendat cu 1.000 de lei.

Ulterior, cei doi cheflii au apelat succesiv si abuziv 112, în jurul orei 22.45, semnalând nemulțumiri cu privire la sancțiunile primite. Pentru apelarea abuzivă la 112 cei doi au fost sancționați contravențional conform OUG nr. 34/2008 cu amenzi în valoare de 1.000 de lei fiecare.

În total, polițiștii au aplicat celor doi scandalagii cinci amenzi în valoare totală de 4.100 de lei.

Adauga comentariu