VIDEO Fiul fostului primar din Preutești, care vrea să fie consilier local, s-a ales cu dosar penal după ce a luat-o razna prin sat. Acesta a distrus un utilaj al Primăriei, l-a agresat și l-a înjurat pe șoferul acestuia

Ieri, la data de 1 septembrie 2020, la nici măcar o săptămâna de la începerea campaniei electorale, pe raza comunei Preutești, din județul Suceava, a avut loc un scandal monstru cu iz politic.

La data menționată, pe la ora 17.30, Adrian Anița, care se află pe lista de consilieri locali pentru alegerile din data de 27 septembrie 2020, din partea partidului Pro România, s-a manifestat nervos după ce a dat cu ochii de Ion Vieru, excavatorist angajat al Primăriei Preutești. Cel din urmă efectua lucrări de decolmatare și igienizare a unui drum din satul Leucușești, comuna Preutești.

După ce Adrian Anița, fiul lui Alexandru Anița fostul primar al comunei Preutești, l-a văzut pe excavatorist, l-a întrebat pe acesta de ce face lucrări în acea zonă și dacă este plătit suplimentar. 

Muncitorul i-a spus politicianului să îl lase în pace. În urma acestei reacții, lui Anița i-a sărit țandăra și a început scandalul. În timpul circului, spurcând și înjurând, Adrian Anița a urcat peste Ion Vieru în utilajul Primăriei, unde l-a agresat pe cel din urmă rupându-i și tricoul de pe el.

Candidatul Pro România și-a descărcat frustrările atât pe Ion Vieru, cât și pe excavatorul Primăriei, trântindu-i portiera acestuia. Anița, în timp ce-și umfla mușchii în fața electoratului, a tras de o manetă a utilajului creând distrugeri excavatorului. Chiar dacă cetățenii încercau să-l liniștească pe fiul fostului edil al localității, acesta părea de nestăpânit.

La fața locului a ajuns la un moment dat și actualul primar Ion Vasiliu, membru PSD, care a anunțat Poliția.

După ce au venit și oamenii legii la circul politic al lui Adrian Anița, i-au întocmit politicianului de la Pro România un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere”.

Șoferul excavatorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În ciuda a tot ceea ce s-a petrecut, Ion Vieru nu a depus nicio plângere împotriva candidatului pentru funcția de consilier local.

sursa foto: Facebook/ Adrian Anita

Adauga comentariu