VIDEO Florin Mircea Buliga a fost condamnat la închisoare pe viață. Bărbatul și-a ucis soția și cei doi copii

Magistrații Tribunalului pentru Minori și Familia Brașov l-au condamnat astăzi pe Florin Mircea Buliga la închisoare pe viață pentru omor calificat. Bărbatul și-a ucis soția și cei doi copii. Sentința nu este definitivă. De asemenea magistrații l-au obligat pe bărbat să achite daune de 120.000 de euro familiei soției sale. Procesul a început în toamna anului trecut, dar a avut parte de multe amânări pentru că a  lipsit un aviz de la Institutul de Medicină Legală. Și sentința a fost amânată de două ori, magistrații având nevoie de mai mult timp pentru deliberări. Este prima sentință de închisoare pe viață de la Brașov din ultimii zece ani. 

Crima s-a petrecut în 27 martie 2018 la Braşov. Florin Mircea Buliga (43 de ani) şi-a ucis întreaga familie. Întâi şi-a înjunghiat soţia de trei ori în piept, a învelit-o apoi cu o pătură şi i-a aşezat pe piept o ordidee albă. În tot acest timp, fiul său era îl altă cameră şi se juca la calculator. Bărbatul a povestit că, după ce şi-a ucis soţia, s-a rugat şi apoi şi-a ucis băiatul pe care l-a înjunghiat tot de trei ori. A aşteptat apoi ca fiica sa să vină acasă şi a înjunghiat-o de opt ori. A doua zi s-a predat la poliţie. 

În timpul audierilor a făcut declaraţii şocante. A spus că şi-a trimis familia într-o lume mai bună şi a comunicat cu soţia şi cei doi copii, telepatic după moarte: „Acum familia mea este bine, înainte nu era“, „Viaţa e rea“, „Aşa le-am salvat sufletele“.

Obsedat de cifra șase și că va muri la 38 de ani

Bărbatul era obsedat de cifra şase, fapt recunoscut şi la audieri. „A povestit că acum şase ani a început să se gândească la modul serios la sinucidere şi să primească informaţii despre Iluminati, Anticrist şi reîncarnare. A spus că numele său este marcat de cifra 6, deoarece toate cele trei cuvinte au câte şase litere. Era născut în data 6 aprilie. A mai declarat că era convins că va muri la 38 de ani, iar anul acesta se împlinesc şase ani de la acea dată“, a declarat Daniel Diaconu, avocatul din oficiu al lui Florin Mircea Buliga.

Testele de sânge au arătat că bărbatul era drogat în momentul comiterii crimelor, iar analiza psihiatrică a arătat că a avut discernământ diminuat, dar că putea să îşi dea seama de consecinţele faptelor sale. Pe tot parcursul audierilor Florin Mircea Buliga a susţinut că nu are probleme psihice. Este judecat în stare de arest şi este sub tratament de specialitate. 

Mircea Buliga a fost condamnat deja pentru consum de droguri la un an de închisoare. Sentința nu este definitivă. 

Familia victimei a cerut daune mai mari

Avocatul părinților femeii ucise  spune că aceștia au cerut daune de 500.000 de euro fiecare și ca discura cu ei dacă se va contesta decizia civilă, nu și sentința penală. Maria Iacobescu spune că atunci când a stat de vorbă cu Florin Mircea Buliga, acesta i s-a părut o persoană egoistă. 

 

Adauga comentariu