VIDEO Focuri de armă trase de mascați pentru prinderea unui șofer care a atacat cu toporul polițiștii aflați în urmărirea sa, în noaptea de Înviere

Noaptea de Înviere a debutat în forță pentru polițiștii suceveni. Aceștia au pornit pe urmele unui bărbat din satul Zaharești, comuna Stroiești, pentru că a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor rutieri.

Fugarul s-a înarmat cu un topor și s-a baricadat în curtea gospodăriei sale, beneficiind de sprijinul rudelor. Acesta a început să-i amenințe pe oamenii legii, care au ezitat minute în șir până să intre în curte și să-l imobilizeze.

După ce au încercat să negocieze și să o dea la pace cu individul extrem de recalcitrant, caguliștii au pătruns cu forța în curte și au pus mâna pe fugar, după ce în prealabil au tras mai multe focuri de avertisment.

Vom reveni cu informații.

Sursa video: Facebook/ Bogdan Bănică

Comentarii

Simion

28.04.2019 10:16

Fugar de cine? Sunteți niște securiști ordinari care încurajați violenta dusa la extrem a milițienilor. Miliția a ajuns sa se plângă că un proprietar nu îi lasă să îi intre în propria curte. Acești milițieni ar trebui închiși câțiva ani la răcoare să vadă cum este acolo .

Adauga comentariu