VIDEO Foresta Suceava a învins la scor de neprezentare liderul Hușana Huși. Șomuz Fălticeni conduce prima serie din Liga a III – a

Foresta Suceava a avut cea mai convingătoare prestație de la debutul acestei stagiuni din Liga a III – a. Sucevenii s-au impus la scor de neprezentare în fața celor de la Hușana Huși, liderul competiției.

Foresta a început în forță partida, însă a deschis scorul abia în minutul 30, când atacantul Robert Martin a marcat cu un șut la vinclu, fără speranțe pentru portarul advers.

Sucevenii au presat în continuare însă până la pauză nu au mai pus în pericol poarta liderului.

Repriza a doua s-a jucat în același ritm, Andrei Cerlincă aducând liniștea în tabăra gazdelor după ce a înscris cu un șut de la marginea careului.

Hușana Huși a încercat să revină în joc, însă apărarea Forestei a fost exactă, portarul Gal neavând emoții la atacurile timide ale adversarilor.

Pe un contraatac, în prelungirile partidei, atacantul Alexandru Marin îl servește perfect pe Sîncelean, care închide tabela la 3 – 0.

Foresta Suceava a învins liderul și a demonstrat că lupta pentru promovare nu este încă pierdută.

Foresta Suceava: Gal – Vișinar – Celeadnic – Novacek – Drugă – Sumanariu – Stănescu – Cerlincă – Nechita – Filip – Martin. Au mai intrat: Vitu, Marin, Sîncelean, Dicu și Rotaru.

De înfrângerea celor de la Hușana Huși a profitat Șomuz Fălticeni, care a devenit liderul seriei în urma egalului de pe terenul celor de la Știința Miroslava.

Șomuz a avut o primă repriză slabă, fiind condusă la pauză cu 2 – 0 în urma golurilor marcate de Florean și Ungurianu.

Fălticenenii au venit mult mai montați de la cabine și au reușit să reducă din diferență în minutul 60 prin golul marcat de Franck Tchassen. Egalarea avea să vină în minutul 81 când Christ Afalna a înscris pentru Șomuz Fălticeni.

Șomuz Fălticeni: Chindriș – Chisăliță – Forizs – Toukam – Dohotaru – Njindja – Micloș – Tutuță – Afalna – Julei – Zapata.

Sursa foto: Alex Săvescu

Într-o altă partidă din etapa a V – a a ligii a III – a, Bucovina Rădăuți s-a impus pe terenul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț cu scorul de 2 – 1.

Pentru rădăuțeni au marcat Ciobanu (22) și Florescu (39), în timp ce pentru gazde, Agafiței a marcat golul de onoare.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Coajă – Florescu – Chirilescu – Antonesei – Bejenar – Dănilă – Plămadă – Stoian – Stroe – Ciobanu.

Sursa foto: CSM Bucovina Rădăuți

Seria 1, etapa 5

Sporting Juniorul Vaslui – Dante Botoşani 1-2

CSM Paşcani – Bradu Borca 2-2

Foresta Suceava – Hușana Huși 3-0

Ştiinţa Miroslava – Şomuz Fălticeni 2-2

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ – Bucovina Rădăuţi 1-2.

Sursa foto: GazetaSV

Adauga comentariu