VIDEO FOTO Contrabandiștii au încercat să introducă ilegal în țară 100 de kilograme de pietre semiprețioase

La data de 21 iulie 2019, în jurul orei 23.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au observat, la aproximativ 300 de metri de linia de frontieră, mai multe persoane care transportau,  spre localitatea Ulma, colete voluminoase.

Persoanele au fost somate verbal de către poliţiştii de frontieră, însă nu s-au supus, au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin. Poliţiştii de frontieră au prins la faţa locului o femeie, H.A., în vârstă de 30 de ani, domiciliată pe raza județul Suceava, care nu-și justifica prezenta în zonă, precum şi patru colete voluminoase, despre care femeia a declarat că-i aparțin.

Femeia a fost dusă împreună cu bunurile respective la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma examinării coletelor, poliţiştii de frontieră au descoperit aproximativ 100 de kilograme de pietre de diferite dimensiuni, forme şi culori, posibil chihlimbar, a căror valoare s-ar ridica la suma de 100.000 de lei.

Bunurile au fost confiscate și urmează să fie trimise spre expertizare la un laborator de specialitate. În acest caz, poliţiştii de frontieră fac cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă în formă agravantă.

Adauga comentariu