VIDEO FOTO Craterul din drumul nu demult asfaltat

Calitatea lucrărilor de asfaltare se observă cu ochiulu liber pe o stradă din municipiul Suceava. Nu a trecut nici măcar un an de când strada Mircea Damaschin din cartierul sucevean Burdujeni a fost asfaltată și deja un crater de dimensiuni impresionante și-a făcut apariția pe un loc de parcare.

Vineri, 28 iunie 2019, craterul a apărut, iar sâmbătă dimineață groapa a fost acoperită cu balast.

Lucrătorii de la firma care se ocupă de furnizarea apei în municipiul Suceava au trecut prin zona craterului, s-au uitat cum este acoperit cu balast și au plecat.

„Vineri am fost și eu etichetat pe Facebook, colegii mei au balizat zona, au fost și au pus pietriș în ea, urmează ca zilele următoare să o repare. Acolo pare a fi o infiltrație de apă care a erodat de-a lungul timpului. N-are treabă cu reparația inițială a străzilor, pur și simplu au pus un strat de asfalt, au fost s-au uitat pe acolo să vădă să nu fie vreo scurgere de canalizare ceva în zonă, să verifice cei de la Acet cu aparatură, după care au asfaltat”, ne-a spus viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi

Problema asfaltărilor de proastă calitate este una destul de cunoscută în municipiul Suceava, dar nu se schimbă nimic, dimpotrivă, drumurile proaspăt asfaltate au o „viață” din ce în ce mai scurtă.

 

Adauga comentariu