VIDEO FOTO „Dorel” a turnat asfalt direct peste un limitator de viteză. Primarul consideră că nu e treaba lui, iar constructorul nu vede unde e problema

În această dimineață, pe Facebook au apărut câteva poze în care se observă faptul că muncitorii care se ocupă de reparația podului de pe bulevardul 2 Grăniceri, din municipiul Fălticeni, au turnat asfalt peste un limitator de viteză, de tipul „cocoașă”.

Redactorii cotidianului Ziar de Suceava s-au deplasat la fața locului și au constat faptul că, în urma pozelor care au apărut pe Facebook, limitatorul de viteză a „suferit” câteva modificări. Cineva, probabil muncitorii, au scos o bucată din respectivul limitator pentru a părea că, înainte de a se turna asfalt pe acea porțiune de drum, o bucată din „cocoașă” ar fi fost scoasă și nicidecum nu s-a asfaltat peste aceasta.

Chiar dacă cineva s-a obosit să ascundă „mizeria de sub preș”, pe sub stratul de asfalt încă se putea observa o parte din limitatorul de viteză.

După ce ne-am convins de faptul că limitatorul de viteză a fost acoperit de un strat de asfalt, am încercat să aflăm și părerea primarului municipiului Fălticeni, Cătălin Gheorghe Coman. Edilul Fălticeniului ne-a spus să vorbim direct cu constructorul.  

La întrebarea „Cine este constructorul?”, Cătălin Gheorghe Coman nu ne-a spus mai mult decât să mergem să vorbim cu cei de pe pod, dacă avem legitimație, pentru că nu crede că este capabil să ne dea răspunsuri.

Licitația pentru repararea podului de pe bulevardul 2 Grăniceri a fost câștigată de SC Maghebo SRL, din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Lucrările, care au o valoare de 3.000.000 lei, sunt plătite de Guvernul Român, prin programul PNDL.

În legătură cu asfaltarea peste respectivul limitator de viteză, am încercat să aflăm și părerea administratorului SC Maghebo SRL, Florentin Daniel Ungur, contactându-l telefonic. În momentul în care am luat legătura cu Florentin Daniel Ungur, conform spuselor sale, acesta se afla chiar pe podul din Fălticeni și nu vedea vreun limitator de viteză în asfalt.

Din ce ne-a spus administratorul SC Maghebo SRL, ceea ce se vedem noi și spunem că este asflat, este de fapt o preluare de bandă făcută de muncitori ieri. Chiar dacă în fotografiile distribuite pe Facebook se observă faptul că s-a turnat asflat peste limitatorul de viteză, chiar dacă redactorii cotidianului Ziar de Suceava au văzut la fața locului un colț din limitator sub asfalt, Florentin Daniel Ungur ne-a spus că nu există nici un limitator de viteză prins în asflat. La finalul discuției patronul firmei care se ocupă de repararea podului ne-a întrebat dacă este vreo problemă că a atins asfaltul limitatorul de viteză și dacă l-a durut.

Florentin Daniel Ungur nu a dorit să ne dea o declarație despre cele întâmplate.


sursa foto: 2biz-news.ro, Facebook/ Oana Șlemco

 

Adauga comentariu