VIDEO FOTO Flori și lumânări depuse de jandarmi la locul în care a murit colega lor spulberată de o mașină pe trecerea pentru pietoni de la Tribunal

Astăzi, la ora 13.30, în jurul de 50 de jandarmi, colegi de-ai Irinei – Cristina Airinei, s-au adunat la locul în care ieri, jandarmerița a fost lovită violent de o mașină pe trecerea pentru pietoni din fața Tribunalului Suceava. Acolo, a avut loc o mică slujbă oficiată de un preot al instituției, iar ulterior au fost depuse flori și lumânări, momentul fiind unul foarte emoționant.

Una dintre colegele jandarmeriței a avut tăria să ne poată spună câteva cuvinte.

„Irina a fost colega noastră începând cu anul 2009 și cu toții o cunoaștem ca pe o persoană plină de viață, plină de energie, mereu entuziastă, tot timpul cu zâmbetul pe buze. În timpul serviciului mereu a dat dovadă de profesionalism, devotament, dăruire deplină. La ultima vizită pe care ne-a făcut-o în școală, pentru că ea se afla momentan în concediu de creșterea copilului, chiar pe chipul ei se putea citi o fericire și o împlinire mai mult decât atât pentru că, pe lângă satisfacțiile profesionale pe care le-a avut de-a lungul carierei didactice inițial și ulterior de-a lungul carierei militare, ea și-a definitivat, să zic așa, această fericire. Fericirea ei a culminat cu cea mai mare împlinire personală pe care poate să o aibă o femeie și anume aceea de a deveni mamă. Și-a îndeplinit acest vis în anul 2017 și putem spune că a plecat de lângă noi ca o femeie fericită și împlinită. Așa a rămas în memoria colectivă, în amintirea noastră, a tuturor celor care am cunoscut-o”, a declarat locotenent Anișoara Nistor de la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi din Fălticeni.

Iulian Chetrariu (26 de ani), șoferul care a ucis-o pe Irina Cristina Airinei (40 de ani) și a băgat în comă copilul acesteia pe trecerea de pietoni în fața Tribunalului din Suceava, a fost reținut în aseară pentru 24 de ore

Individul domiciliat în comuna Mitocu Dragomirnei, se afla la volanul autoturismului marca Audi. Din cauza vitezei, a neatenției și a lipsei de experiență, acesta a izbit-o violent pe femeia care se deplasa, regulamentar pe trecerea de pietoni, cu căruciorul în care își avea fiica în vârstă de un an și șase luni.

Tânărul a declarat în urma accidentului că îi pare foarte rău de cele produse, încercând să povestească întreaga scenă.

Adauga comentariu