VIDEO FOTO Focuri de armă trase de polițiștii de frontieră, care au reușit să pună mâna pe 6.500 de pachete cu țigări de contrabandă

Ieri, 18 august 2021, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au desfășurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de competenţă a sectorului.

Astfel, în jurul orei 17.40, un echipaj al poliției de frontieră a observat, la aproximativ 800 de metri de linia de frontieră, spre interiorul ţării, pe direcţia localităţii Costileva, o persoană care transporta colete voluminoase.

Imediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru oprirea persoanei respective, au somat-o, însă aceasta nu s-a oprit, a abandonat coletele şi a fugit spre interiorul localităţii, moment în care oamenii legii au tras un foc de avertisment în plan vertical, conform prevederilor legale, dar tot nu s-a oprit.

Ulterior, poliţiştii de frontieră au descoperit la faţa locului treisprezece colete. Acestea au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.500 de pachete cu țigări de proveniență Duty Free, a căror valoare se ridică la suma de 76.000 de lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar în acest caz se fac cercetări în vederea depistării persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

Adauga comentariu