VIDEO FOTO Ion Lungu a îndeplinit cele 14 zile de autoizolare și a ieșit pe străzile Sucevei pentru a vedea cum se desfășoară dezinfecția pe timp de noapte: „Dezinfectăm orașul și în aer!”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a îndeplinit perioada de 14 zile de autoizolare și a ieșit aseară afară din casă pentru a vedea cum se dezinfectează străzile din oraș. Edilul s-a echipat cu o mască și o pereche de mănuși și s-a dus printre utilajele Diasil-ului pentru a vedea cum decurg acțiunile de dezinfecție a Sucevei. 

Aseară noul atomizor a fost pus în funcțiune pentru a dezinfecta aerul din municipiul condus de Ion Lungu.

„DEZINFECTĂM ORAȘUL ȘI ÎN AER!

O prioritate pentru municipalitate, în această perioadă, este legată de dezinfecția orașului.

Dezinfectăm orașul în fiecare zi (străzi, alei, locuri de joacă, parcuri) și am finalizat și dezinfecția tuturor scărilor de bloc.

La cerea sucevenilor, am solicitat firmei Diasil (responsabilă cu salubritatea stradală) să facă dezinfecție și în aer.

Pentru a da curs solicitării, Diasil a achiziționat o mașină modernă, un ATOMIZOR de mare capacitate, care elimină de pe suprafețe și din aer bacteriile și virușii.

Din această seară el este pus în funcțiune și va fi folosit doar în Municipiul Suceava.

Facem tot ce putem pentru a limita răspândirea noului coronavirus (COVID -19)”, a spus Ion Lungu

Astăzi, 14 aprilie 2020, dezinfectantul folosit aseară a intrat în contact cu precipitațiile atmosferice, iar acum străzile din oraș se scaldă în spumă.

Comentarii

eu

14.04.2020 16:23

Aici in Suceava cam tot ce se face, se face doar pe bulevardele principale. Pentru strazile inguste nu sunt utilaje. Propun ca texele si impozitele sa fie platite doar de catre persoanele care stau pe bulevardele principale. Restul sa plateasca in functie de serviciile prestate de catre primatie!Domnule Primar , poate totusi va aduceti aminte de toata Suceava, si in locde poze in cizme de cauciuc poate stati in pantofi si rezolvati problemele existente. 

Adauga comentariu