VIDEO FOTO Ludovic Orban a inaugurat șoseaua de centură a municipiului Rădăuți

Premierul României, Ludovic Orban, a luat parte la inaugurarea șoselei de  centură a municipiului Rădăuți. Acesta a salutat faptul că lucrările au fost finalizate cu nouă luni mai repede decât prevedea contractul.

„Felicit constructorul pentru mobilizare, pentru seriozitate și mai ales pentru faptul că s-a ținut de cuvânt în discuțiile pe care le-am avut, când am fost în vizită în iunie să vedem stadiul lucrărilor. (...) Noi suntem extrem de determinați să realizăm proiectul A7, practic să asigurăm legătura de la București cu ieșirea din țară, la Siret”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a lăudat și el constructorul șoselei de centură a municipiului Rădăuți pentru că a finalizat drumul cu nouă luni înainte de termen.

„Îi mulțumesc și eu (n.r. – constructorului) alături de domnul prim – ministru pentru implicare și pentru tot ceea ce realizează în materie de infrastructură rutieră în România”, a spus ministrul Lucian Bode.

Reprezentanții Guvernului României s-au arătat nemulțumiți de întrebările venite din partea jurnaliștilor, care au cerut lămuriri cu privire la faptul că șoseaua de centură a Rădăuțiului este inaugurată înainte de a fi finalizată în proporție de 100%.

Adauga comentariu