VIDEO FOTO O bătrână duce o viață de coșmar după ce ginerele și fiica sa și-au făcut un obicei din a o bate și a o lua la înjurat: „M-am trezit cu o cărămidă în frunte. A spus că: <<Acuma am scăpat de tine>>”

O bătrână din comuna Zamostea susține că duce o viață de coșmar fiind jignită, înjurată și chiar lovită de către ginerele ei. De la administrarea perdafurilor nu se dă în lături nici fiica femeii, care nu înțelege cum cea căreia i-a dat viață a ajuns practic să o terorizeze în complicitate cu individul alături de care și-a unit destinele.

„De când a intrat ginerele în familia noastră, în casa noastră au fost numai necazuri și neplăceri din pricina lui. În continuu ne-a dat pumni, ne-a bătut, ne-a scos afară peste poartă. Am suferit așa câțiva ani de zile, i-am crescut copiii și apoi i-am făcut casă lângă noi. În cei 11 ani în care a stat la noi în casă, fata mea nu vorbea cu noi, nu-i știam glasul, nu ne întreba nimic, atât numai el o știut de viața ei. După ce s-au mutat în casa lor, au furat tot din casa noastră și le-au dus la ei”, a declarat Viorica Șandru.

Bătrâna spune că din cauza scandalurilor și a neplăcerilor, soțul ei s-a îmbolnăvit și a murit, acuzându-l pe ginele său că a grăbit sfârșitul bărbatului ei.

„I-o făcut capătul lui soțul meu, din mâinile lui o pierit. Soțului meu i-a dat bătăi, știu vecinii toți”, a mai spus bătrâna.

Incidentul care a făcut-o pe femeie să ajungă la capătul puterilor a avut loc luni, 19 august 2019. Bătrâna a fost în grajd să dea de mâncare la animale, iar când se întorcea spre casă a fost lovită în cap cu o cărămidă. Lovitura a fost extrem de puternică, deoarece i-a crăpat capul acesteia. La fața locului a ajuns un echipaj de poliție și o ambulanță. Victima a fost preluată de medicii și transportată la Spitalul Județean Suceava, unde a primit îngrijiri medicale de urgență.

„Luni, pe la orele 2, el o început să bulgărească și sâmbătă și duminică o bulgărit cu pietre, cu bețe, cu bâte, ce erau pe acolo prin spatele gardului, toate le-a aruncat și șoapră și în casele mele. M-am trezit cu o cărămidă în frunte, care în curte la mine a venit, între ușa de la casă și ușa de la grajd. Eu veneam de la grajd, m-am dus și am dat lături la un vițel și când veneam cu găleata m-a plesnit direct de la o distanță de vreo 10 metri, o trântit o cărămidă cu colț, mi-a spart și capul. A spus că <<Acuma am scăpat de tine>>”, a povestit Viorica Șandru.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava ne-au transmis că în acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie”.

Adauga comentariu