VIDEO FOTO Opt infracțiuni de ultraj au fost comise de clanul Crainiciuc de la Zaharești

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a extins cercetările în cazul scandalului de la Zaharești - Stroiești pentru săvârşirea a opt infracţiuni de „ultraj”.

La data de 28 aprilie 2019, Vasile Crainiciuc (25 de ani), din comuna Stroiești, a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, unde a fost audiat în calitate de suspect pentru săvârşirea a opt infracţiuni de ultraj. Ulterior, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Suceava. Astăzi, tânărul urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Totodată, pentru că Ștefan Crainiciuc (51 de ani), din comuna Stroiești, este în prezent internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, deoarece a suferit o plagă împuşcată în gamba dreaptă, precum şi alte leziuni, față de acesta se vor dispune măsuri preventive de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava la momentul externării din unitatea medicală.

Cei doi indivizi, tată și fiu, sunt cunoscuți în comunitatea din Zaharești ca mari scandalagii. În noaptea de Înviere, Ștefan Crainiciuc nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri, a fugit cu mașina acasă, unde s-a înarmat cu un topor și a început să îi amenințe pe agenți, sprijinit fiind de fiul său, Vasile Crainiciuc, care a început să arunce spre oamenii legii cu tot ce îi venea la îndemână. A fost nevoie de intervenția caguliștilor pentru ca cei doi scandalagii să fie potoliți.

Adauga comentariu