VIDEO FOTO Porcii mistreți care s-au plimbat pe străzile Sucevei au produs pagube materiale în campusul USV

În această dimineață, în jurul orei 02.00, o turmă de porci mistreți s-a plimbat pe străzile din municipiul Suceava. Nimeni nu știe cu exactitate de unde vin aceste animale sau unde s-au dus. Cert este faptul că aceștia au făcut o vizită Inspectoratului Poliției Județene Suceva, iar pe urmă doi mistreți, care s-au despărțit de turmă, au vizitat campusul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, unde ar fi spart și vreo două geamuri. 

Conform informațiilor noastre unul dintre geamurile sparte ar fi cel din poza de mai jos.

Localnicii din zona Universității „Ștefan cel Mare” Suceava susțin faptul că dimineață au auzit mai multe explozii. În primă fază, localnicii credeau că ceea ce au auzit sunt niște petarde aprinse de vreun grup de tineri. 

Cel mai probabil, sunetele auzite de localnici erau produse de jandarmii și polițiștii locali care și-au unit forțele pentru a goni turma de porci mistreți.

Până în acest moment în spațiul public nu a apărut nici măcar o poză sau o filmare cu respectiva turmă de mistreți care a luat la pas orașul. Probabil singurele imagini cu animalele care și-au făcut de cap pe străzile Sucevei le deține Primăria, Poliția Română și Universitatea din Suceava. Șansele ca Poliția Română să publice imaginile cu animalele care au vizitat Inspectoratul Poliției Județene Suceava sunt destul de mici.

Reprezentanții Universității „Ștefan cel Mare” Suceava ar putea publica filmări cu animalele, dacă au așa ceva. 

În aceste condiții, sucevenii vor putea vedea traseul parcurs de mistreți și ceea ce au făcut ei în timpul plimbării doar dacă municipalitatea va dori să depună un minim de efort pentru a derula camerele de supraveghere, care filmează 24/24 străzile orașului, iar pe urmă să le ofere pentru informarea cetățenilor.

Amintim faptul că Primăria Suceava a investit o sumă de bani pentru montarea unor camere de supraveghere care sunt deosebit de folositoare deoarece filmează străzile cele mai importante din oraș. Aceste camere s-au demonstrat a fi foarte utile atunci când mai mulți fani ai echipei de fotbal Dinamo București și-au arătat „iubirea” față de echipa lor de suflet mâzgâlind orașul cu spray de graffiti.


Fotografia cu animalele este informativă, în ea nu sunt porcii mistreți care au respirat aerul sucevean.

 

sursa foto: www.adevarul.ro

Adauga comentariu