VIDEO FOTO Protest cu hore, daci liberi și fără mască organizat pe esplanada din centrul Sucevei față de certificatul verde și școala online. Jandarmii i-au lăsat pe protestatari să se dea în stambă

Astăzi, începând cu ora 15.00, pe esplanada din centrul municipiului Suceava a fost organizat un protest față de certificatul verde și școala online.

Deși, legislația spune că în pandemie se pot organiza mitinguri și demonstrații cu un număr de participanți de maximum 100 de persoane și cu purtarea măștii de protecție, pe esplanadă s-au adunat mii de oameni, majoritatea dintre ei fără mască de protecție.

Organizatorii protestului au amenajat un soi de scenă pe treptele Casei de Cultură, unde au urcat fel și fel de oameni pentru a-și da cu părerea, parte dintre ei total rupți de realitate.

Protestatarii au jucat hore, au scandat și s-au dat în stambă, fără ca jandarmii să intervină în vreun fel.

Imaginile din centrul Sucevei le dau frisoane cadrelor medicale, însă ca de obicei legea este făcută în România doar pentru a fi încălcată, nu pentru a fi respectată.

Sursa foto: www.monitorulsv.ro

Comentarii

Stan Vasile

15.11.2021 08:47
Am fost si eu. Nu am nici o problema cu vaccinul, 5G sau alte prostii "conspirative". Dar Certificatul Verde e o masura imbecila, inutila si totalitara. Inutilitatea se vede in alte tari unde deja vorbesc de "termene de expirare" pentru certificat. Protectia sociala oferita de vaccin nu tine decat in perioada imediat urmatoare vaccinarii cat raspunsul sistemului imunitar la vaccin este activ. Apoi nu mai are nici un efect impotriva raspandirii.

Adauga comentariu