VIDEO FOTO S-a întors roata: Dăncilă l-a luat peste picior pe Orban, în timpul vizitei electorale făcută la Suceava: „Parcă joacă într-un film de comedie”

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie, se află astăzi în județul Suceava pentru o vizită electorală. Premierul interimar al României nu a ezitat să-i atace pe premierul desemnat, Ludovic Orban și pe președintele României, Klaus Iohannis.

Dăncilă a spus că Orban pare că „joacă într-un film de comedie” și a susținut că premierul desemnat ar minți partidele cu privire la inițiativele pe care le-ar avea dacă ar deveni prim – ministru cu acte în regulă.

„Îl vedem pe premierul desemnat, Ludovic Orban, care parcă joacă într-un film de comedie. Unui partid îi spune nu vrem, sunt de acord să nu avem alegeri în două tururi pentru primar, altuia îi spune vom avea alegeri în două tururi pentru primari. Unuia îi spune nu vom avea alegeri anticipate, celuilalt îi spune vom avea alegeri anticipate”, a declarat Viorica Dăncilă.

Nici președintele Klaus Iohannis nu a scăpat de criticile venite din partea liderului PSD. Dăncilă a spus că președintele României a adus dezbinare între cetățeni.

„Președintele țării este cel care a adus dezbinarea între români și a făcut acest lucru pentru că nu iubește românii. I-ați văzut între oameni, ați văzut vreodată să ajute un om, să fie sensibil la problemele unui om? Eu l-am văzut când un om a leșinat și nici măcar nu s-a uitat. (...) Este un președinte care ne-a privit cu aroganță, un președinte care vrea guvernul meu, vrea parlamentul meu, care încalcă Constutuția țării”, a mai menționat Viorica Dăncilă.

Candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale a vizitat în această dimineață comunele Hânțești și Zamostea, iar acum se află la Rădăuți. Ea urmează să ajungă în municipiul Suceava pentru o conferință de presă, urmând ca apoi să aibă o întâlnire și cu electoratul din Fălticeni.

Adauga comentariu