VIDEO FOTO Scandal la vizita făcută de Dragnea la Suceava: „Ce-am făcut noi? Nimic. Nimic ești tu. Ți-o spun direct”

Astăzi, liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent la Suceava la conferința extraordinară pentru alegerea conducerii filialei PSD Suceava. În timp ce ținea un discurs, Dragnea a intrat în conflict cu un bărbat care i-a reproșat că nu ar fi făcut nimic cât timp s-a aflat la guvernare. În plus, un alt participant la conferință a fost îmbrâncit de alte persoane pe motiv că l-ar fi huiduit pe președintele PSD.

Dragnea: Ce-am făcut noi?

Protestatar: Nimic.

Dragnea: Nimic ești tu. Ți-o spun direct. Ai răbdare să-ți spun ce-am făcut noi, mincinosule. Am mărit salariile la la medici așa cum nu au fost niciodată în România și medicii nu mai pleacă pentru că avem nevoie de ei aici, să ne trateze pe noi, nu să trateze străinii.

Președintele PSD a refuzat să anunțe dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale din această toamnă, dar a precizat că ar fi în stare să facă aproape orice pentru a scăpa țara de Iohannis.

„Obiectivul major este să scăpăm România de Iohannis. Și atunci să vedem care e cea mai bună variantă cu cele mai mari șanse de reușită pentru a câștiga președențialele din 2019. Sunt dispus la absolut orice, aproape orice, pentru ca alianța noastră să câștige prezidențialele”, a declarat Liviu Dragnea.

La conferința extraordinară organizată la Dumbrăveni s-a decis ca filiala PSD Suceava să fie condusă în continuare de senatorul sucevean Ioan Stan.

Adauga comentariu