VIDEO FOTO Suceava plină de maidanezi „pașnici”

În municipiul Suceava patrula canină aparținând cel mai probabil primăriei, se plimbă pe străzile „târgului”  mai mult decât orice autoritate  a acestui oraș.

În urmă cu aproximativ trei ore, pe Facebook a apărut un filmuleț cu niște căței foarte pacifiști, care-și desfășurau plimbarea de duminică dimineața. Există și posibilitatea de a se îndrepta spre biserică să prindă slujba, au fost foarte cuminți în momentul în care o femeie a trecut pe lângă ei.

În urmă cu două seri, un concert canin a avut loc pe bulevardul George Enescu, în fața pizzeriei Luca. Acești căței simpatici care lătrau în fața pizzeriei, erau deosebit de cuminți. În afară de a lătra și de a mirosi persoanele care trec prin zona, nu au făcut nimic rău. Un copil în vârstă de vreo 9 ani a trecut prin fața cățelușilor prietenoși, minorul mergea încordat, uitându-se speriat spre câini, genunchii abia în îndoia, se deplasa puțin câte puțin, aproape lipit de geamurile pizzeriei. Acesta este cel mai probabil un copil needucat, nu știe să se comporte într-un oraș. Nu l-a educat nimeni despre faptul că, cățeii din oraș sunt ai noștri, ne păzesc. Nu trebuie să ne speriem de ei, ce pot să ne facă, să ne muște puțin, țânțarii ne înțeapă mai des și nu ne este așa frică.

Acești căței comunitari au fost goniți de către „cetățeanul turmentat” care stătea așezat pe o bordură din fața pizzeriei. Bărbatul era puțin obosit în urma unei zile în care a „băgat în el” mai mult decât putea ține pe picioare. Acesta a căzut de vreo trei ori în încercarea de a se ridica de pe bordură. Cățeii au început să îl latre, cel mai probabil sugerându-i să mai stea puțin până când își revine. Bărbatul fiind nervos și obosit, le-a adresat cățeilor niște cuvinte jignitoare, moment în care cățeii au plecat din această zonă, astfel cetățenii au rămas expuși la orice pericol, din cauza unui bărbat care a înjurat „autoritățile canine”.

O brigada câinească  a fost prezentă și în zona Albina, puțin după miezul nopții. Aceștia erau mulți la număr, dar nu ar trebui să ne sperie, ci să ne bucure pentru că sunt uniți.

Acești căței ar trebui să poarte uniforme și să fie gradați, pentru că sunt deosebit de activi, pot fi surprinși oriunde și nu fac greșeli, doar că mai traversează uneori prin locuri nepermise, dar, știu ei ce fac.

sursa video: Facebook/ Viorel P.

Adauga comentariu