VIDEO FOTO Sucevenii care au sărbătorit Ziua Naționalei a României pe „acoperișul” Bucovinei s-au distrat de minune: „România este poate cea mai frumoasă țară a Europei”

Aniversarea Zilei Naționale a României pe acoperișul Bucovinei, Masivul Rarău a fost un real succes.

„A venit mai multă lume decât anticipam, ceea ce mi-a conferit o bucurie neprețuită. Ziua de 1 Decembrie a fost despre români frumoși, adunați laolaltă sub aceeiasi umbrelă a pasiunii pentru fotografie și natură. Am râs, am dansat, am fotografiat momente unice și am simțit din plin, chiar și la o temperatură resimțită de -18 grade, mândria de a fi român! România este poate cea mai frumoasă țară a Europei, iar Bucovina... pur și simplu magică! Am testat seria EOS R de la Canon, ne-am plimbat cu Duster'ul de la Darex Auto și as putea concluziona simplu: a fost o sărbătoare 100% românească. Promitem că vom continua cu proiecte asemănătoare”, a povestit organizatorul Cătălin Urdoi.

Acesta a ținut să îi mulțumesc lui Mihnea Tăutu pentru implicarea în proiect, deoarece datorită lui, au avut parte de momente autentice prin prezența buciumașilor și câinilor ciobănești.

Adauga comentariu