VIDEO FOTO Tânărul care a produs gravul accidente de la Gura Humorului a fost reținut pentru 24 de ore

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe Marian – Adrian Moisuc (17 ani), din comuna Lunca, județul Botoșani, urmând ca astăzi să fie prezentant instanței de judecată cu propunere de arestare preventiv.

La data de 4 iunie 2021, la ora 18.56, Marian – Adrian Moisuc, în timp ce conducea autoutilitara Volkswagen Transporter pe DN 17, pe strada Carierei din orașul Gura Humorului, când a ajuns la intersecția cu DN 17, nu a acordat prioritate de trecere camionul MAN condus de către Grigore Daniel Sahlean, care circula pe DN 17, din direcția Suceava către Gura Humorului, și a intrat în coliziune față – lateral, autoutilitara Volkswagen fiind proiectată în șanțul din partea dreaptă.

În urma impactului, camionul MAN a intrat în coliziune cu autoturismul Dacia Dokker, care staționa pe banda de preselecție pentru a vira la stânga, condus de Constantin Anchidin și care a fost proiectat în autoturismul Fiat condus de Ștefan Ceornea pe DN 17, din direcția Gura Humorului către Suceava. 

După comiterea accidentului rutier, autorul a plecat de la fața locului, fiind găsit ulterior în curtea unei societăți din orașul Gura Humorului.

În urma comiterii accidentului rutier a rezultat rănirea lui Constantin Anchidin, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatism prin accident rutier, plagă occipitală, contuzie bazin” și a lui Ștefan Ceornea, care a fost transportat la Spitalul orășenesc Gura Humorului, unde i s-a stabilit următorul diagnostic „TCC fără pierderea cunoștinței, contuzie pumn stâng”.

Șoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest pentru Grigore Daniel Sahlean, Ștefan Ceornea și Constantin Anchidin, rezultatele fiind negativ, iar pentru Marian – Adrian Moisuc, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face Marian – Adrian Moisuc, care din cauza faptului că nu are permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, nu a acordat prioritate de trecere.

Adauga comentariu